Запросување на плоштадот во Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Epics™
  • Време на започнување Време на започнување
Уште малце и прва брачна ноќ ќе се снима....охохохохохо чекаме :sneaky: ....

Иначе со среќа :D Девојкава плачеше како дечково од Афганистан да си дошол со Афганистанка :D

Никако да ги разберам јавниве запросувања. Човече тоа треба да е најинтимен чин евер а не само што сите се присутни туку и објавено е на нет. Пробувам да навлеамво мотивот ама не ми иде...

Гледам разни коментари.Мене искрено ми се виде како многу интересно.А и морам да признаам,дека никогаш не би се сетил на ова.Од мене браво.(y)

Во HD 1080p е снимено :vozbud::vozbud::vozbud: :facepalm:

Дали само мене не ми е јасно, типкава веќе плаче... и типов додека плачи, ја прашува 'Дали ќе се омажиш за мене?' ... ко поново да е правено, т.е. не чинеше пред тоа, ај одново да ја прашаш :tapp: Од авион се приметува дека намерно е снимено за на YouTube.

Убаво се... ја прашал, децата се земале, нека им е со среќа.

Ама тоа што се снимаат не го оправдувам. Уште да си ги снимаат жените како се пораѓаат.. а ништо чудно и тоа да го видиме :unsure:

Абе убаво за нив,само некако наместено ми изгледа. :icon_lol:

Ама ок нека им е со среќа. :)

Многу романтишен гест.Баш ми се допадна.
Машкото се испланирало,па и фалилијата си ја донел.
Плоштадот сепак излезе убаво место и за запросување!!!

Многу романтишен гест.Баш ми се допадна.
Машкото се испланирало,па и фалилијата си ја донел.
Плоштадот сепак излезе убаво место и за запросување!!!
Сега и црква кога ќе направат тука, директно на венчавка. :D

Баш ме интересира што ќе се десеше ако типкава речеше „не“, сигурно свекрвата атлантис чоколадцињата од глава ќе и ги акнеше. :D

Замисли го притисокот кога свекрвата е тука. Паметен младич нема кај да бега девојката. Затоа јас ако барам некого за маж си го земам татко ми под рака, па иди нека каже "не" да го видам :pos:

Интересно, ама вака од страна. Публиката беше вишок. Но како и да е нека им е со среќа.
Јас сакам интимно, значи само ние двајца без никакви камери, публика или пак јавно на плоштад или било каде кај што има многу луѓе.

Не секој има храброст за да го направи ова на овој начин.Секоја чест,иако јас не би сакала вака пред камера :)Немора да се снима и сите да го видат тоа,доволно е тоа што тие ќе го памтат тој момент цел живот.

Се добро, но според мене и со сваровски кристали да ја запроси ако е одглумено ради интерес или лоша намера а лоши намери ги има милион , тогаш џабе е. А овие некако искрено ми делуваат

Честитки до нив.

Јас имам само една несреќа. Секој кој ќе го засакаш го уништувам. Така да нема шанси за свадба моја никаде никогаш .... -.-

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom