S
smexy
Гостин
Гитара
PC
Magic
Парк
PC
Magic
Парк
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
KajganaВи завидувам на Вас - вие што не напишавте во вашите занимации фејсбук. Јас не можам.. зараза![]()
Ви завидувам на Вас - вие што не напишавте во вашите занимации фејсбук. Јас не можам.. зараза![]()
Кајгана, гејминг, искачање, трчање покрај кеј, читање книги (пази да не ќе се скапам од читање), по некој филм...... воглавно тоа
--- надополнето: Jun 12, 2011 10:17 PM ---
Јас 2-3 пати во денот се пуштам... само колку да видам што има ново и се гасам, значи у тек на ден јас трошам време на фејсбук помалце од 5 минути, па нема потреба да се наведува![]()
Eee.. и јас би сакал така.. Ама кога нешто си почнал, не можеш да се откажеш.![]()
Нема врска, се има свој почеток и крај.Ништо не трае вечно.Сега мислиш дека од фејс ке се тргнеш само ако фејсбукот го снема, а памти ми го зборот сам ке се откажеш од него по некое време..
Нема да бидеш socially-awkward gargoyle и ќе искочиш, и ќе си ги видиш сите пријатели, семејството роднините и личноста што ја сакаш. Не е поубаво?Хм... Многу долго време сум на фејсбук, веќе три години, без да се откажам... Кој нема фејсбук? Сите мои пријатели. Семејство, роднини, личноста што ја сакаш... Сите! И како да се откажеш? Мислам дека нема начин...
Нема да бидеш socially-awkward gargoyle и ќе искочиш, и ќе си ги видиш сите пријатели, семејството роднините и личноста што ја сакаш. Не е поубаво?
Со таква глупача никогаш би си немала работа.А ако личноста шо ја сакаш е толку досадна и свршува кога ќе и ставиш срце на ѕидот и тоа ја прави среќна, значи сепак ќе користиш и ти![]()
Не знам шо има интересно на fb. Тамблр, твитер, сите останати блогови се 374285376234пати поинтересни.Хахаха. Не ме разбравте!Не сум јас тооолкав фејсбук манијак па да не искачам од дома. xD
Туку на фејсбук, од цел ден сигурно трошам едни добри три часа. Останатото време... гледам ТВ, искачам со личноста што ја сакам, играм фудбал, вежбам....![]()