Zamunda.net (официјална тема)

Член од
3 март 2009
Мислења
795
Поени од реакции
702
а сега не можам ни последната трка да ја најдам ама од ББС,ја нема ни на кат ни на пајрет ни на замунда т.е ја има на замунда ама на блшитгарски.....
Абе какви луге сте вие. Бугарите направили саjт за торенти од кои да симвате без да плакате еден куп пари. Не стига дека се регистрирате и в Арена и сакате и от Хрватска да влизате па и много знаете да недоволствате. Блшитгарски нема ваков jазик има б'лгарски кога не ви е приjатно да читате бугарски просто не влизаjте во Замунда и си теглете от македонски торенти. Зашто сте сите во Замунда кога толку мразите бугарски.

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Dali moze nekoj da mi dade na zamunda acc ne manjam pas?
Прво не знам зошто би ти дал некој аксес за да го исклучат поради тебе. Сезона е на исклучувања кој има мал рејтинг а зависи и ти што ќе повлечеш па ќе му урнисаш рејтингот ептен.
Чекај си прилика еднаш до два пати месечно даваат да се регистрираш.

Ај да видиме што е тоа што не можеш да најдеш на други торенти?

Член од
28 ноември 2011
Мислења
80
Поени од реакции
3
Абе јас можам да најдам на други торенти, но имам слушнато дека zamunda.net имала најдобри торенти.Од gamestorrents.com ја симнав Ф1 2011 пишува без крак но нешто друго ми се пуста па треба тоа да го изгасам па да се пушти играта затоа сакам да пробам да симнувам од zamunda.net.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе јас можам да најдам на други торенти, но имам слушнато дека zamunda.net имала најдобри торенти.Од gamestorrents.com ја симнав Ф1 2011 пишува без крак но нешто друго ми се пуста па треба тоа да го изгасам па да се пушти играта затоа сакам да пробам да симнувам од zamunda.net.
Пробај на thepiratebay, горе долу истите работи ги има. За тоа што содржи фајлот, имаш во nfo документот.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.745
Поени од реакции
27.745
2011-12-12 - ВНИМАНИЕ!

Поради технически причини, в следваштите нјаколко дни e в'зможно да има проблеми с'с сајта.

Молја да ни извините за причиненото неудобство.

Поздрави, Екипа на Zamunda.NET

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.356
Поени од реакции
2.248
Mоже еден јузер и пасворд да добијам, ми треба. Однапред благодарам!! <3

Kajgana Shop

На врв Bottom