Замунда.мк! :)

• Креатор на темата Креатор на темата filipd
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Има проблеми со хром, излегува сликата врз линкот. Иначе се друго е ок, се надевам дека ќе има повеќе македонски содржини.

Јас пробувам веќе неколку часа да се регистрирам, ама линкот за активација не ми работи :).

Јас пробувам веќе неколку часа да се регистрирам, ама линкот за активација не ми работи :).

и кај мене исто не им е средено уште ништо на дечкиве

Ја отворам странава, се логирам.. и ми се појавува ова, правам рефреш па истото... :S

capturhyh.png

од замунда мк можеш да симниш и без логирање, средете си го админи :D

Да брат имаш, но јас сум Бугарин и немам zamunda.net поради тебе :drk::icon_lol:

а шо значи ако сајтот е бугарски дека несмеат други да се регистрираат? :D

секако мене ми е на англиски, бугарскиот неможам да го смислам..

пс:побарај од некој јузер нејм и пасфорд, мојот акаунт 50 души го користат, нема везе :)

а шо значи ако сајтот е бугарски дека несмеат други да се регистрираат? :D

секако мене ми е на англиски, бугарскиот неможам да го смислам..

пс:побарај од некој јузер нејм и пасфорд, мојот акаунт 50 души го користат, нема везе :)

Регистрирав веќе

а шо значи ако сајтот е бугарски дека несмеат други да се регистрираат? - Еми не можат не Бугари да се регистрираат. Но вие можете;)

пс:побарај од некој јузер нејм и пасфорд, мојот акаунт 50 души го користат, нема везе - Македонец ми украде регистрација. Во интернат сум со него и учиме заедно во универзитет. Рече дека не е тој, но нема кој друг да е:icon_lol:

Регистрирав веќе

а шо значи ако сајтот е бугарски дека несмеат други да се регистрираат? - Еми не можат не Бугари да се регистрираат. Но вие можете;)

пс:побарај од некој јузер нејм и пасфорд, мојот акаунт 50 души го користат, нема везе - Македонец ми украде регистрација. Во интернат сум со него и учиме заедно во универзитет. Рече дека не е тој, но нема кој друг да е:icon_lol:

Ти имаш некој проблем со Македонците, aren't you?
Македонец ти украде регистрација? lol ко божем куќата ти ja украде :D

правиш преголема работа околу едни регистрации..

Дечки ви пишувам од странство , на викенд сум...
1. Извинете за регистрациите , ќе ги средам во вторник... До тогаш можете да симнувате без проблем... Ако ви е за чет , почекајте малце :S
2. Бугарската замунда , прво нема свое име , Zamunda е име на држава во еден филм , не се сеќавам , а и нема никакви права врз името.
3. Бугарската замунда НЕ ГИ ПРИФАЌА Македонците , односно ја нема македонската националност при регистрирање , и почнува ДА ГИ блокира македонците на некои провајдери.
4. Дечкото што прашуваше за торентот со ЕСЕТ анти-вирус , проверен е , ми кажа uploader-от , имал све , hack за регнување , фулл , само не го прашав дали може да се стави најнова антивирус база...

Регистрациите се поправени. Сите кои имавте проблем со активација на профилот, сега е поравен проблемот и можете да го потврдите емаилот без проблем :)

Прашање: Дали тракерот пак си останува бугарскиот, истиот од бугарската замунда? Или имате сопствен тракер.

Дечки , регистрациите сеа работат. Навалете :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom