- Член од
- 6 февруари 2009
- Мислења
- 496
- Поени од реакции
- 462
ја се регистрирав без проблем. ZAMUNDA.MK ГАЗИМЕ!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne saka povtorno. Aman sredete vekje ednas.
Прашање: Дали тракерот пак си останува бугарскиот, истиот од бугарската замунда? Или имате сопствен тракер.
Тоа трепкавото фавиконче, ми боде некако у очи. Тоа сум само јас, изгледа, фавтрепфобичен.![]()
Не сме ние почетници(барем јас)... Треба да се средат качувачите :/ Ги знаат правилата , а сепак утнуваат... Каде не ставиле слика од торентот , каде не ги ставиле основните информации: инсталација ако е игра , резолуција и кодек ако е видео , kbps ако е музика...Треба да ги средите повеќе работи. Како првин треба да се даде детален опис на торентот. На пример ако е филм каква снимка е, дали е ХД, аудиото во каков формат е, дали има превод. Во кој формат е самиот филм итн. Значи поголемо внимание да се стави на овие работи. Знам дека сте почетници, ама на тоа треба да проработите.
ај малку помош... ја отворам замунда.мк, пишувам усер и пасс, и кога кликам на "логин" ... ми пишува Server error (The website encountered an error while retrieving http://zamunda.mk/index.php. It may be down for maintenance or configured incorrectly)
Пробав и со мозила па истото. ??
фор д супортvat for?