јас сум висок 187цм ако не и повеќе хаха излегувам од стапицата...пак го земавам замокот . и во дворот ставам мини никој да не помине и да замокот е мој
хахах заборави дека ти купив авион XD
ти мене од позади а?ахаха јас џоа местам мини гледам дека ти се криеш назад... и оп такси качуем и идам некое село и пак замокот е мој .. а ти не знаеш каде сум
ех не знам.....па мене интерпол не ми е рамен. Јас не сум знаела.
абе те наоѓам за 2 мин. и идам да си го земам замокот........а ти пак без замок:baeh:
па после знаеш јас пак тажен... и ти ми го даваш.. јас идам во нотар( кај таткому на еден другар .. без пари хаха) правам документи дека мој е ... и секогаш ќе боде мој
јас го викам чичкоми.... фраер меовдем шмекер.. мајка ти се заљубува.. и јас оп замокот го зимам и бегам бегам бегам и оп се разбудувам испотен... и сфаќам дека бил само лош сон... и проверум замокот си стои внатре на сигурно XD
и да замокот е мој
хахахахахаха
види види..........добро тогаш јас ке дојдам кај тебе као на кафе и додека ти си станал да свариш кафе јас оп замокот и да ме нема.....и не ти кажувам кај одам:baeh:
па од каде ја правам кафе? теџхнологија бе ало.. имам автомат за кафе.. ти кога ќе дојдеш тоа е веке сварено.. слугинката дома ни дава кафе да пиеме... и ти идеш дома.. уз пат мислејки како да го земаш замокот.. и јас си уживам дома ... и така сепак замокот е мој:smir:
еееее па ти не знаеш кога ке дојдам за да го свариш кафето..........а и ке ти речам да испаднеш од собата демек некој важен повик имам и така го земам замокот и мој е
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.