Замокот е мој!

• Креатор на темата Креатор на темата viktor_mak
  • Време на започнување Време на започнување
хахаха јас го зимам..и го чувам само за мене:pipi:

Епа ондак ќе ти ги подарам овие да ти бидат дворски шутови:pos2::pos2::pos2:

не фала замокот е само мој и ја знам кака да го чувам

ееееееее твој па ми го даде и јас го скрив и не е твој.......неможеш да го најдеш

те молам.. те молам те молам .. ти давам компири 20кг.... плус авион .. и ти ми кажуваш.. и пак замокот е мој:kesa::pipi:

не ти кажувам и не сакам авион и не сакам ни компири
и замокот е мој

Grrrr замокот е мој бе... ваљда ќе попуштиш после толку досадување од мене и ќе ми кажеш каде е .. и замокот е мој:pipi:

па може сакам да ми досаѓаш и баш затоа нема да ти кажам каде е замокот
мој е

па ја ќе кажам ако не ми кажеш каде е замокот нема да де досадувам..а ако ми кажеш каде е цел живот ќе те досадувам.. и ти ќе ми кажеш каде е замокот... ќе го земам... и пак е мој:pipi:

добро може сакам да ми досадуваш ама не значи дека се плашам од тоа дека ке престанеш:baeh:
мој е замокот..........ама гледај на позитивната страна..........ти ми го подари:pipi:

да ама го сакам замокот... али ај јбг.. биди срeЌна.. земигоо
и така после замокот е твој ти гледаш дека јас тажен ова она и пак ми ја даваш
:kesa:

не треба да ти го дадам ама ај земи го.............но не за долго јас ке сватам дека лажеш и ке се вратам лута како рис и ке те мавам со сукало додека не испаднеш и после пак е мој:baeh:

па кој рече дека те лажам... без замок ...no smile .... и ти ќе сфатиш дека не лажам (еден ден) и пак ќе ми го дадеш... и замокот е мој

зарем толку може да те растажат матријалните работи
ццццц
не не ти го давам замокот...........мораш да сватиш дека не е се во парите

па знам дека не е се до парите.. но ако го имам замокот знам дека ќе дојдеш да го земаш :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom