Замокот е мој!

• Креатор на темата Креатор на темата viktor_mak
  • Време на започнување Време на започнување
можел ти или не можел јас си го зимам замокот и си го носам со мене:baeh:.....замокот е мој

хаххаа нема шанси така... јас тебе ти давам нешто што знам дека ќе уживаш во тоа и замокот е мој

ако ако....јас ке го земам и тоа и пак замокот мој ке биде:baeh:

е нема тоа да го земеш..одбери или тоа или замокот... додека мислишш замокот е мој

Trade you! Гема Аткинсон за замокот? (A) :pos:

аууу ... чек да помислам....не брат... со замокот добивам и некои други работи
замокот е мој

не е бидејки јас ти го зимам.....и пак те заклучувам внатре.....хахаха и не можеш да излезеш:baeh:
замокот е мој

хмммм се трудам се трудам ама не можам да излезам и останувам внатре..што значи замокот е мој:baeh:

не е бидејки те киднапирав и никој не знае кај си и сите мислат дека замокот е мој
и мој е

хаха ама мислат..а знаат дека мој е.. хаха замокот е пак мој

не е тебе те бараат те бараат и кога нема да те најдат те прогласуваат за исчезнат и јас така станувам единствен сопственик на замокот

е можеш да бидеш сопственик на замокот кога јас сум внатре ... замокот е мој се додека сум внатре

Е МОЈ Е ЗАМОКОТ БЕ!! :pos:

епа преку .!.(:pos2::pos2::pos2::pos2:)ти идам кршам вратата те фрлам низ пенџере ти паѓаш т.е умираш де и на блекаут со моторната пила и одам и нзе масакр и прам и ја поправам вратата и замокот е мој...и спијам со АВП под перница..не пробувајте да ми го земите замокот
ЗАМОКОТТ ЕЕ МООООЈ:pishtoldz

е дааа бе...од која дупка се појави и викаш замокот е мој :bip:
замокот е мој бато

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom