Замислете си.....

• Креатор на темата Креатор на темата MSV
  • Време на започнување Време на започнување
zamislete si.....

Zamislete si deka ste kralica/kral na svetot......da ve sluzat nekoi simpaticni mom4inja/devojki e toa ti e zivot....:wub:

Замислете си дека имам завршено факултет и си го прчам сега на некое егзотично место со добри девојки околу мене

Замислете си да сте корнфлејкс, ве полеваат со млеко, а вие крцкате и се топите.

П.С. Ова го пишав оти сеа ќе одам да си купам, у пичку матер чоек ќе стане од спиење и се му се јаде.

zamislete deka ste nekoja poznata mushka kurva site poznati top modeli plakaat samo da te imaat a

dajdo напиша:
zamislete deka ste nekoja poznata mushka kurva site poznati top modeli plakaat samo da te imaat a

mislam deka ruznite povise kje plakjaat od top-modelite:icon_lol: :sekss:

Dzver напиша:
mislam deka ruznite povise kje plakjaat od top-modelite:icon_lol: :sekss:
epa ti si eliten samo so top modeli be ZVER (sho mi jebesh fantazija sea mi krshish film :icon_lol: :icon_lol: :kez: )

a sea zamisli si deka si SIMBA od lion king

Вниманието на светската јавност во моментов е свртено кон бизарниот сексуален живот на џиновската лигна.

Морските биолози продолжуваат да ги отклучуваат тајните на џиновскиот створ. Тие сметаат дека таа не е канибал, како што се мислеше досега.

Поводот за ваквата размисла беа парчињата од друга голема лигна, пронајдени во стомакот на примерокот пронајден во Тасманија во 1999 година.

Ligna.jpg
Биологот специјалист од Нов Зеланд, Стив Оши верува дека лигните не се канибали туку дека машките примероци на видот, за време на парењето случајно ги гризат женките, одгризувајќи им притоа парчиња од телото.

Јапонскиот зоолог Тусонами Кубодера кој користи камера за фотографирање под вода вели дека примерокот кој тој го следи „малку напаѓа”. Тој претпоставува дека „неговата лигна” има должина од осум метри

Вчера го отворив прозорот од кола,малце да се излуфтирам!После тоа,си стигнав на паркинг,си земав ствари од кола и не се сеќавам дали сум го затворил прозорот.И сеуште не ми текнува кога сум го затворил прозорот,а видов дека колата уште е тука,ништо не фали!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom