Истиот тој вчера со нож чекаше да нападне деца, ама налета на група над 18 госдини.
Чудно вчера не викаше така, туку бегаше со брзина на светлината

Три заседи од нивна страна, три пати го јадеа. А целта им беше да се направат јаки, да речат иако има обединување кај Мак групите, пак ги тепаме, а уствари земале шал од некое 14 годишно дете на Бит пазар и тоа.
Пичондрите не носат нкогаш реквизити и кога јадат ќотек, секогаш се вадат дека бил некој невин.
Нема невини, сите барем еднаш сте нападнале Македонци, али ипак ве поштедуваме и ги напаѓаме само тие што ги знаеме. Секогаш сум се залагал д не се тепаат некои рандом луѓе, и неколку пати сум ги одбранил, ама кога читам какви лингури сте секогаш се покајувам за тоа што сум спречил некои рандом фаци да завршат на клиника.
Нека не се вадат за вчера дека не биле они, дојдовме лице во лице сто пати, ама за жал јаките ги оставија само децата да се тепаат

Нека не ни пуштаат рандом патки со вести за некојси Турци, пошто само уште еднаш покажувате какви лицемери и гнаси сте.
Кој нашол да збри за тепачки по автобуси, куќиња едни гадни, лицемнерие до гуша.
Што не каже како земале шалови на две 16-годишни деца пред 2 недели на судска палата?
Едното од децата го исекле со нож на увото, а биле тројца 20+ годишни.
Требаше да се прави скандал од тој настан???
Да беше обратно десет дена ќе плачевте по медиуми.
Како не им е срам, пола полиција работи за нив, пола се нивни луѓе, им јавуваат за се и сешто, пендрак немаат кренато на нив, ги бранат во секоја пригода.
Еднаш кренаа пендрак во Сарај, двајца џандари против цел трибина, и плачат до ден денес за полуициска бруталност. Што сте виделе вие од полициска бруталност бе мочковци ниедни? Не ве апсат, лисици ви симнуваат, ве оставаат со ножеви да парадирате, да гаѓате по 50-ка после секој меч на Вардар итн.
И уште вика политиката влезе на трибините.
па момак ти си главен во партија бе, н секој митинг си прв, ти си нашол да збориш????