- Член од
- 25 март 2012
- Мислења
- 8.690
- Поени од реакции
- 5.377
Ексклузивни фотографии од битката во Горче каде што беа повредени невини жени и деца!
![]()
![]()
![]()
Се гледа твојата улога во форумов................
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ексклузивни фотографии од битката во Горче каде што беа повредени невини жени и деца!
![]()
![]()
![]()
Ме провали дека сум од ОбсеСе гледа твојата улога во форумов................
Сум се дружел се дружам и ќе се дружам ама со луѓе не со животниOzbilno ova? jaz'k @lbaneso, so makedonci si se druzhell!!
Малце е глупо што вие албанците се појавувате само кога е истепан албанец, а тоа што 30 и кусур страни се наполнија со вести од истепани македонци, нема врска.
И не, не сум македонец и не се замарам со навивања и меѓуетнички тепачки.![]()
Пред мене истепаа еден од Радишани во 57ца, ама немаше на вести најверојатно зошто не помина "толку лошо" плус таквите тепачки се секојдневие а медиумите пријавуваат само кога им одговара... Ај погоди која националност беше жртвата, која националност беа напаѓачите... Кога ќе се спомнат одредени автобуски линии не е многу тешко да се погоди, се знае кој владее таму.Затоа што во тие случаеви 80% од нив се вакви вести:
Претепани и масакрирани средношколци во автобус, со модрици и се однесени во болница..........
Нема ни слика, ни име, ни жртва, толку е веста......
Ме провали дека сум од ОбсеСега ова сликите се ќе пратам во Вашингтон и Брисел за да видам како 300 комити тепаат невини деца и жени во Ѓорче.Кога ќе им кажам сега на Еу што прават овие комитиве одма уштееден бенчмарк ќе добијат за укинување на македонските навивачки групи. И другпат не ме откривај на форумот,изгледа треба пак да ви држиме обука како во 2001 кога ви дававме упатсва за глумење жртви!
Јас ја обожавам Америка. Дедо ми на нивна страна се борел во Втора Светска Војна. Ти си балистот.Не ме интересира од каде си, ако ти е уживање да потпалиш тензии по форумот (можеби по широко), и ако е само хоби, те разбирам...........
Сите ви се криви, и ЕУ, и УСА........
Сакам да знам дали во сон си помислил зошто Аце не тргнал да војува кон запад туку кон исток, така во друга временска линија би ве одмаздил за неправдата што ви ја прават западнациве.........
На вашите саркастични лаги одговарам со саркастичен одговор. Зошто човек ако не ви врати со сарказам дека сте претерале со глумење жртви и правење филмови, тешко дека на друг начин ќе сфатите.Не ме интересира од каде си, ако ти е уживање да потпалиш тензии по форумот (можеби по широко), и ако е само хоби, те разбирам...........
Пред мене истепаа еден од Радишани во 57ца, ама немаше на вести најверојатно зошто не помина "толку лошо" плус таквите тепачки се секојдневие а медиумите пријавуваат само кога им одговара... Ај погоди која националност беше жртвата, која националност беа напаѓачите... Кога ќе се спомнат одредени автобуски линии не е многу тешко да се погоди, се знае кој владее таму.
На вашите саркастични лаги одговарам со саркастичен одговор. Зошто човек ако не ви врати со сарказам дека сте претерале со глумење жртви и правење филмови, тешко дека на друг начин ќе сфатите.
СВЕТОТ осудуваше, се знае жртвата, некој друг прави евтини филмови, и во денешно време глуми жртва, замисли во земја каде 100% им е под нивна контрола а се прават жртви.......
не знам што сакате да постигнете? сакате да ги убедувате западнациве дека вие сте всушност жртвите?????????