Загрозена безбедност во Скопје - работат ли институциите?

• Креатор на темата Креатор на темата *LION*
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ексклузивни фотографии од битката во Горче каде што беа повредени невини жени и деца!
300ls5.jpg

300-movie.jpg

_511432_funeral300.jpg

Се гледа твојата улога во форумов................

Се гледа твојата улога во форумов................
Ме провали дека сум од Обсе :D Сега ова сликите се ќе пратам во Вашингтон и Брисел за да видам како 300 комити тепаат невини деца и жени во Ѓорче.Кога ќе им кажам сега на Еу што прават овие комитиве одма уштееден бенчмарк ќе добијат за укинување на македонските навивачки групи. И другпат не ме откривај на форумот,изгледа треба пак да ви држиме обука како во 2001 кога ви дававме упатсва за глумење жртви!

Se nadevam vaseto obedinuvanje ke prodolzi i do idniot natprevar(se nadevam vo Tetovo da se odigra), pa da vlezete na teren i posle natprevar da tepate random faci vo ulica.

Ovie jakite zosto ne vletuvaat vo teren po igracite na Shkendija koga igraat vo svojot grad. A toj so maskata em bese udren so topka em pocna da bega od Muhamed Useini(y)
1:06

Малце е глупо што вие албанците се појавувате само кога е истепан албанец, а тоа што 30 и кусур страни се наполнија со вести од истепани македонци, нема врска.

И не, не сум македонец и не се замарам со навивања и меѓуетнички тепачки. ;)

Малце е глупо што вие албанците се појавувате само кога е истепан албанец, а тоа што 30 и кусур страни се наполнија со вести од истепани македонци, нема врска.

И не, не сум македонец и не се замарам со навивања и меѓуетнички тепачки. ;)

Затоа што во тие случаеви 80% од нив се вакви вести:

Претепани и масакрирани средношколци во автобус, со модрици и се однесени во болница..........

Нема ни слика, ни име, ни сведок, ни жртва, толку е веста......

Затоа што во тие случаеви 80% од нив се вакви вести:

Претепани и масакрирани средношколци во автобус, со модрици и се однесени во болница..........

Нема ни слика, ни име, ни жртва, толку е веста......
Пред мене истепаа еден од Радишани во 57ца, ама немаше на вести најверојатно зошто не помина "толку лошо" плус таквите тепачки се секојдневие а медиумите пријавуваат само кога им одговара... Ај погоди која националност беше жртвата, која националност беа напаѓачите... Кога ќе се спомнат одредени автобуски линии не е многу тешко да се погоди, се знае кој владее таму.

Ме провали дека сум од Обсе :D Сега ова сликите се ќе пратам во Вашингтон и Брисел за да видам како 300 комити тепаат невини деца и жени во Ѓорче.Кога ќе им кажам сега на Еу што прават овие комитиве одма уштееден бенчмарк ќе добијат за укинување на македонските навивачки групи. И другпат не ме откривај на форумот,изгледа треба пак да ви држиме обука како во 2001 кога ви дававме упатсва за глумење жртви!

Не ме интересира од каде си, ако ти е уживање да потпалиш тензии по форумот (можеби по широко), и ако е само хоби, те разбирам...........

Сите ви се криви, и ЕУ, и УСА........
Сакам да знам дали во сон си помислил зошто Аце не тргнал да војува кон запад туку кон исток, така во друга временска линија би ве одмаздил за неправдата што ви ја прават западнациве.........

Не ме интересира од каде си, ако ти е уживање да потпалиш тензии по форумот (можеби по широко), и ако е само хоби, те разбирам...........

Сите ви се криви, и ЕУ, и УСА........
Сакам да знам дали во сон си помислил зошто Аце не тргнал да војува кон запад туку кон исток, така во друга временска линија би ве одмаздил за неправдата што ви ја прават западнациве.........
Јас ја обожавам Америка. Дедо ми на нивна страна се борел во Втора Светска Војна. Ти си балистот.

На вашите саркастични лаги одговарам со саркастичен одговор. Зошто човек ако не ви врати со сарказам дека сте претерале со глумење жртви и правење филмови, тешко дека на друг начин ќе сфатите.

Пред мене истепаа еден од Радишани во 57ца, ама немаше на вести најверојатно зошто не помина "толку лошо" плус таквите тепачки се секојдневие а медиумите пријавуваат само кога им одговара... Ај погоди која националност беше жртвата, која националност беа напаѓачите... Кога ќе се спомнат одредени автобуски линии не е многу тешко да се погоди, се знае кој владее таму.

И пред мене го тапаа мојот најдобар другар, упс заедно со мене, отидовме во полиција и не прашаа дали ко паметите лицата? ние рековме НЕ, и толку од истрагата........ништо страшно, скршен нос само...........

Таквите необјавувања се неселективно, но за жал кога е потребно политички и шлаканици објавуваат само да се бројат како инциденти.......

До албанците на форумов :

МА ДАЈ НЕ ЈЕБИ ЧОВЕЧЕ.....имаше едно 30 инциденти пред ова каде што има напади врз Македонци.....сега има ЕДЕН НАПАД ШТО НЕ Е НИ СИГУРНО ДАЛИ СЕ СЛУЧИЛ ВРЗ АЛБАНЦИ И ГОТОВО ВИЕ СТЕ ВАКВИ ТАКВИ................ЕТЕ ЗАШТО НИКОГАШ НЕМА ДА СЕ РЕШИ СО ДИЈАЛОГ НАШИОТ ПРОБЛЕМ....ЌЕ ЗАВРШИ КАКО ШТО СЕКОГАШ ЗАВРШУВА....СО ОРУЖЈЕ.

На вашите саркастични лаги одговарам со саркастичен одговор. Зошто човек ако не ви врати со сарказам дека сте претерале со глумење жртви и правење филмови, тешко дека на друг начин ќе сфатите.

СВЕТОТ осудуваше, се знае жртвата, некој друг прави евтини филмови, и во денешно време глуми жртва, замисли во земја каде 100% им е под нивна контрола а се прават жртви.......
не знам што сакате да постигнете? сакате да ги убедувате западнациве дека вие сте всушност жртвите?????????

За жал,тоа е реалноста.Скопје стана град,каде ако стапнеш на погрешна територија можеш да бидеш претепан само зашто си од одредена националност.И во една светска метропола налик Њујорк на погрешно место и во погрешно време животот може да ти згасне за дел од секунда.Ете ви постираше Коњаник одредени хинтови и со памет во глава,пазете каде и кога се движите и најважно бидете со друштво.Штом полицијата не ве чува,чувајте се сами.И не верувам дека овој тренд ќе престане,напротив ќе се интензивира и ќе стане секојдневие.Навикнете се на тоа.

СВЕТОТ осудуваше, се знае жртвата, некој друг прави евтини филмови, и во денешно време глуми жртва, замисли во земја каде 100% им е под нивна контрола а се прават жртви.......
не знам што сакате да постигнете? сакате да ги убедувате западнациве дека вие сте всушност жртвите?????????
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom