~DaRko
Поштен лопов
- Член од
- 29 март 2009
- Мислења
- 5.888
- Поени од реакции
- 2.481
Не бе,мртвиот не си легнува секој ден.Секогаш значи секој ден си легнува и е жив
а првата планина е или? оти не кажа
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не бе,мртвиот не си легнува секој ден.Секогаш значи секој ден си легнува и е жив
одговорот на оваа загатка е дека е дење го имаше на некоја претходна страна и јас од таму го знам
Па прочита што пишав ??? се зезав го имаше одговорот...
Na krajot od ednosmerna ulica policaec naplakal kazna na sekoj vozac koj vozel vo pogresna nasoka.Vo toj pravec soobrakjajot bil zabranet za site motorni vozila.Megjutoa naiduva taksist isto vo pogresna nasoka,mu veli zdravo na policaecot i si zaminuva nekazneto.zasto policaecot ne mu pisal kazna na taksitot ko na ostanatite?
Ајде чекам одговор... :baeh:
2. Bil eden ubav soncev den. Se setale dve gluvcinja. Ednoto gluvce bilo malo, no imalo golem cador, a drugoto gluvce bilo golemo, no imalo mal cador. Koe gluvce poveke ke navrne?
Логичка... xD
Ја одговори некој загатката на Бомбаш ???
Убав сончев ден ...... плус ја имаше пред 4-5 страни ...
Не...
Точно... а првата?
Bojan_rnr bez google plz![]()
Bojan_rnr bez google plz![]()
Хахаха Јоце седи си ти мирен во Струмица... не ме издавај
Не, сериозно... и двете ги имаше на темава постирано одамна, кој ја следи темава подолго време ке ги знаеше :wink: плус втората беше за ретардирани :smir:
Лесни беа... Бојан дај некоја загатка... :wink:
Јас сум голема колку замок,посветла од воздух и сто мажи и нивните коњи не можат да ме поместат.Што сум јас,што сум јас?
Еве уште една:
Кој секогаш си легнува без да ги соблече обувките?
Toј што ја направил, не кажува. Тој што ја има, не знае. Тој што знае, не ја сака. Што е тоа?
Воденичар... така нешто од Македонски народни приказни точно е? :baeh: