Загатки

• Креатор на темата Креатор на темата ~DaRko
  • Време на започнување Време на започнување
Доаѓа шефот на затворот и прави дупка со дупчалка во циментото од 30 цм во ширина од едно пинг понг топченце

Дупка со ДЛАБОЧИНА 30 сантима и ширина од пинг-понг топче?

Ако даваш загатки, барем пишувај јасно.

Доаѓа шефот на затворот и прави дупка со дупчалка во циментото од 30 цм во ширина од едно пинг понг топченце

Дупка со ДЛАБОЧИНА 30 сантима и ширина од пинг-понг топче?

Ако даваш загатки, барем пишувај јасно.

Ти од Марс си или нешто не си под винкла што има тука нејасно
дупка длабока 30 см а широка колку пинг понг топче./А внатре пушта топче пинг понг
Јас искрено не разбирам што ти е тука нејасно/.

Ти од Марс си или нешто не си под винкла што има тука нејасно
дупка длабока 30 см а широка колку пинг понг топче./А внатре пушта топче пинг понг
Јас искрено не разбирам што ти е тука нејасно/.

Твојата ГЛУПАВА реченица е НЕЈАСНА.
КОРИСТИ ЗАПИРКИ, барем, ако веќе не користиш зборови.
Читај си ја сам реченицата

Во ширина од 30 сантима, во ширина од едно пинг-понг топче? Во ширина од 30сантима на едно пинг-понг топче? Кај треба да стои запирката?

Доаѓа шефот на затворот и прави дупка со дупчалка во циментото од 30 цм во ширина, од едно пинг понг топченце <=--- Една верзија.

Доаѓа шефот на затворот и прави дупка со дупчалка во циментото од 30 цм, во ширина од едно пинг понг топченце <=--- Друга верзија.

Доаѓа шефот на затворот и прави дупка со дупчалка во циментото од 30 цм во ширина од едно пинг понг топченце, <=--- Трета верзија.

Твојата ГЛУПАВА реченица е НЕЈАСНА.
КОРИСТИ ЗАПИРКИ, барем, ако веќе не користиш зборови.
Читај си ја сам реченицата

Во ширина од 30 сантима, во ширина од едно пинг-понг топче? Во ширина од 30сантима на едно пинг-понг топче? Кај треба да стои запирката?

Доаѓа шефот на затворот и прави дупка со дупчалка во циментото од 30 цм во ширина, од едно пинг понг топченце <=--- Една верзија.

Доаѓа шефот на затворот и прави дупка со дупчалка во циментото од 30 цм, во ширина од едно пинг понг топченце <=--- Друга верзија.

Доаѓа шефот на затворот и прави дупка со дупчалка во циментото од 30 цм во ширина од едно пинг понг топченце, <=--- Трета верзија.

ХАХАХХАХ
Ме насмеја како бе да не ти е јасно за што сум ставил ширина и пинг понг топче не ми е јасно зарем има пинг понг топче широко од 30 цм ?

ХАХАХХАХ
Ме насмеја како бе да не ти е јасно за што сум ставил ширина и пинг понг топче не ми е јасно зарем има пинг понг топче широко од 30 цм ?

Па НЕМА. Али затоа е ЗАГАТКА. Ви ЗАГАТКИТЕ решението се наоѓа во поставената задача, затоа треба да биде беспрекорно точно напишана, зашо со начинов на кој ја напиша, моеш да каеш дека ИМА пинг-понг топче со ширина од 30 сантима :)

Сеа, да се вратам на задачата....

Ќе ја наполни дупката со вода и пинг понг топчето ќе исплива :)

ХАХАХХАХ
Загадочно.

Туку ќе го издува.

Има да ама во друг универзиум lol :D :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Па НЕМА. Али затоа е ЗАГАТКА. Ви ЗАГАТКИТЕ решението се наоѓа во поставената задача, затоа треба да биде беспрекорно точно напишана, зашо со начинов на кој ја напиша, моеш да каеш дека ИМА пинг-понг топче со ширина од 30 сантима :)

Сеа, да се вратам на задачата....

Ќе ја наполни дупката со вода и пинг понг топчето ќе исплива :)

Не Во келијата нема вода празна е

Загадочно.

Туку ќе го издува.
+

ПА не би завршило работа дувањето

Не викам топло ладно или блиску сте само за да биде поинтересно и да помислите ))))

Ќе го голтне и ќе прдне и ќе го искака , и тоа ќе летне !:pos2:

Извини вака ама мене ми паѓа само едно на ум. Човекот пошто е скроз гол, а нема вода во ќелијата може само да се измочка во дупката и топчето да излезе на површина :kesa:

Извини вака ама мене ми паѓа само едно на ум. Човекот пошто е скроз гол, а нема вода во ќелијата може само да се измочка во дупката и топчето да излезе на површина :kesa:

Точен одговор Добива три оброци на ден тоа го спомнав а со секој оброк има вода така да ке му се примоча ке се измоча во дупчето и топчето ке изплива/)))))
Лесно на крај ама ретко кој погодува од прва

Ајде давајте други ако имате после спремам една потешка загатка

Јас чекам друга исто пред мојата да биде објавена

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom