Д
Дамјан_Amstaff
Гостин
А зајакот бе ?!? Дамјан ?
Реков , во Осма година .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А зајакот бе ?!? Дамјан ?
Точно така. Уште една:
Не се гледа, ниту се чувствува,
Не се гледа, ниту мириса.
Зад ѕвезди и под ридови се спружа,
Празни дупки полни.
Доаѓа прво и потоа следи,
Живот зема, и убива смев.
Точно така. Уште една:
Не се гледа, ниту се чувствува,
Не се гледа, ниту мириса.
Зад ѕвезди и под ридови се спружа,
Празни дупки полни.
Доаѓа прво и потоа следи,
Живот зема, и убива смев.
Tемнина.
Си оди човек на работа и го вклучува компјутерот но гледа дека лозинката му е погрешна..и сфаќа дека секој месец лозинката автоматски се менува, отишол кај шефот
-Шефе, ми се смени лозинката.
-Лозинката е различна но ако си ме слушал јас реков дека новата лозинка е иста по должина со старата и имаат 4 заеднички букви.
После ова вработеникот си го уклучил компјутерот без проблем.
Која е лозинката???
Си оди човек на работа и го вклучува компјутерот но гледа дека лозинката му е погрешна..и сфаќа дека секој месец лозинката автоматски се менува, отишол кај шефот
-Шефе, ми се смени лозинката.
-Лозинката е различна но ако си ме слушал јас реков дека новата лозинка е иста по должина со старата и имаат 4 заеднички букви.
После ова вработеникот си го уклучил компјутерот без проблем.
Која е лозинката???
ај нова дај :se_ molam^Ова се однесуваше на загатката со лозинката?.... одговорена е таа погоре![]()
Треба да се извадат 13 чорапи за сигурно да има 2 исти, а не 3 оти можеш да исвадиш и 3 исти....... Тоа сто си кажал дека е точно за тоа 3 уствари не е....Во темна соба, во една фиока има 24 црвени и 24 сини чорапи.
Кој е најмалиот број на чорапи што треба да го извадиш од фиоката, за да имаш најмалце 2 исти чорапи?
^Ова се однесуваше на загатката со лозинката?.... одговорена е таа погоре![]()
Треба да се извадат 13 чорапи за сигурно да има 2 исти, а не 3 оти можеш да исвадиш и 3 исти....... Тоа сто си кажал дека е точно за тоа 3 уствари не е....