Загатки

• Креатор на темата Креатор на темата ~DaRko
  • Време на започнување Време на започнување
Прво ми падна на памет дека му ги переше алиштата, демек 5 минути ги пери под вода па ги беси да се сушат... ама не ми е ни то логично, дај кажи го ме интересира :)

The woman was a photographer. She shot a picture of her husband, developed it, and hung it up to dry.
:wink:

The woman was a photographer. She shot a picture of her husband, developed it, and hung it up to dry.

Лелеле да бееее :) ај бе оди бегај таму :) не ја читам ова тема појќе се изнервирав :)

На англиски некои зборови можат да имаат двојно значење и затоа доаѓа до забуни, дај продолжете со наши Македонски загатки!

Кралот Хенри VIII лежи беспомошно на дното од скалите со голема посекотина преку лицето.

Кралот Хенри VIII лежи беспомошно на дното од скалите со голема посекотина преку лицето.

Кралот бил насликан на слика и сликата паднала по скали и се отцепила на лицето кралот:vozbud:

Кралот бил насликан на слика и сликата паднала по скали и се отцепила на лицето кралот:vozbud:

Точно. :bravo:

Ајде друго.

Човек гледа жена како умира во неговиот дом и не прави ништо за да и помогне.

Јес :wink: Си викам дај да се обидам:toe:

Еве едно лесно

Човек целосно облечен во црно стои на улица,наеднаш голема црна кола без светла поминува низ улицата..возачот веднаш застанува .. како знаел возачот дека има човек на улица?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom