наши дечки, дали од Велес беа, веслаа до Егејско море (со подршка од грци, околу поминување на границата и во грчкиот дел на Вардар, кажуваат дека Аксион е жив и доста чист. Овие јутубериве секоја чест со обичен кајак и влечки (добро не им отпаднаа ноктите од водата на Вардар)....Не е загадување на воздух, туку на Вардар. Случајно ми испадна видеово. Вардар претворен во депонија. Стока сме, не луѓе.
Автоматски споено мислење:
СДС не трпи опозиција, едино Груки што ги задржа повеќе ама му направија портокалова револуција ...всушност зад сите сплетки и гебелштини стои Зечевиќ, а имаат и крими адвокат Вуиќ кој има врски со многу судии, обвинители а и многу криминалци-партиски рекетари и наркодилери, партиски донатори, башка врските со урбана мафија во нивните општини... Чудно ми е Ембаси НЕ ДАДЕ НИ ЕДЕН КОМЕНТАР ЗА ДУЗИНИ ПОЖАРИ, но всушност ние сме на Маргините, Трампчо не ни го смени амбасадорот....Нема ништо подолно од тоа да си комуњар. Засушена сперма у куртон има повеќе достоинство од овие нереализирани абортуси.
Еве го и овој гробарот се јави. Луѓе пепел станаа под негова команда, и без нималку морална одговорност се дрзнува да коментира баш за пожар. Каков изговор за хомосапиенс.
Прегледај го приврзокот 455864
Многу ми се антипатични Мицко со неговата моментална владејачка гарнитура, али во никој случај несмееме да дозволиме овие курвини синови да помирисаат и најмала моќ или власт.
Последно уредено: