Загадување на воздухот

• Креатор на темата Креатор на темата Vanlok
  • Време на започнување Време на започнување
Во Кочани кога имаше протести за Пејпер мил, фабриката кога не труеше, тогаш локална власт беа СДС. Во тоа време на протестите не беше присутен ниту еден од нив.Од друга страна ВМРО со све кучињата од дома беа одма во првите редови и нај гласни на протестите. Од СДС убедуваа како демек политички, па многу луѓе ќе останеле без работа, па инцидентно било итн итн. А сликата беше вака.. E сеа од оваа година кога беше депонијадата, кога се протестираше и кога се на власт ДПМНЕ ситуацијата е иста само се сменети улогите. Немаше никој на протестот од актуелниве, ама затоа претходните беа најгласни на социјални медиуми и во живо, а за власта се беше масло на опозиција демек немало ништо страшно а сликата беше вака

Не измислувај, поголемиот дел од луѓето и на двата протести беа исти, нормални луѓе што го сакаат Кочани

„Само малку смрди, ама ве уверувам дека не е штетно... Сепак не идете надвор“.

pinnochio-lies.gif

Треба протест..
МАСОВЕН.
Треба ама нема да има, затоа што во оваа вукојебина мнозинството народ само ако е поткупено со сендвич ќе излезе на протест.

Треба ама нема да има, затоа што во оваа вукојебина мнозинството народ само ако е поткупено со сендвич ќе излезе на протест.
Нема везе, тропаш.
Бев јас два пати, слабо раја, сите отидени на споен викенд во Грција.
А тебе ако може да те поткупат со сендвич не значи дека можат и другите.
Ти каде беше???
Уффф, заборавив, таму кај што си 24/7

„Само малку смрди, ама ве уверувам дека не е штетно... Сепак не идете надвор“.

pinnochio-lies.gif

Не идете надвор, а смрдеата веќе внатре.

Нема везе, тропаш.
Бев јас два пати, слабо раја, сите отидени на споен викенд во Грција.
А тебе ако може да те поткупат со сендвич не значи дека можат и другите.
Ти каде беше???
Уффф, заборавив, таму кај што си 24/7
Kaj си бе ти баба рого. :icon_mrgr:
Да те тропаат тројца трипати на ден пред доручек, ручек и вечера .
Па така кажи дека си отишла затоа што не си споила и ти викенд за у Грција а не да продаваш муда за бубрези дека си некоја високо освестена еко активистка.
Тетке мене не можеш да ме поткупиш ни со мои голи слики а камо ли со седнвич или вашите дебилни тактики што си ги баратате со другарка ти екимот.
Ја кај бев ти да не бидеш.
За твое добро ти зборам чисто да знаеш. :icon_mrgr:

Kaj си бе ти баба рого. :icon_mrgr:
Да те тропаат тројца трипати на ден пред доручек, ручек и вечера .
Па така кажи дека си отишла затоа што не си споила и ти викенд за у Грција а не да продаваш муда за бубрези дека си некоја високо освестена еко активистка.
Тетке мене не можеш да ме поткупиш ни со мои голи слики а камо ли со седнвич или вашите дебилни тактики што си ги баратате со другарка ти екимот.
Ја кај бев ти да не бидеш.
За твое добро ти зборам чисто да знаеш. :icon_mrgr:
ЧИтај убаво бе вампир еден. Помлада сум од тебе.
На секој протест кој се одржа против загадувањето на воздухот бев присутна, но воопшто не е битно тебе да ти докажувам.
Такви лингури ко тебе само серат на форумов.

За твое добро ти кажувам:icon_mrgr:

ЧИтај убаво бе вампир еден. Помлада сум од тебе.
На секој протест кој се одржа против загадувањето на воздухот бев присутна, но воопшто не е битно тебе да ти докажувам.
Такви лингури ко тебе само серат на форумов.

Кажи му на Дел Бој, Зурла или другарка ти да не те лажат дека си млада.
Помлада од мене ?!!?! :pos: :pos: :pos:
Да знаеш колку години имам ќе ти биде страв да ме пријавиш у полиција.
Ајде тогаш на следниот ќе идеме заедно (неш јебам) и таман ќе видиме кој е вампир а која е баба рога.
Вакви лингури ќе те изедат за ужинка у темница. Смири хормони.

Кажи му на Дел Бој, Зурла или другарка ти да не те лажат дека си млада.
Помлада од мене ?!!?! :pos: :pos: :pos:
Да знаеш колку години имам ќе ти биде страв да ме пријавиш у полиција.
Ајде тогаш на следниот ќе идеме заедно (неш јебам) и таман ќе видиме кој е вампир а која е баба рога.
Вакви лингури ќе те изедат за ужинка у темница. Смири хормони.

Зошто би те пријавувала во полиција!???
И што мешаш сега други, ај седи мирен...и ако си гладен кажи, ке те носам на бурек за доручек.

Срамота ниедна ТВ екипа да зуцне за протестите. Сител вика "граѓаните се забарикадираа во своите домови". Колку само се поткупени ама народ не простува, ене го Непал кај е.

Не измислувај, поголемиот дел од луѓето и на двата протести беа исти, нормални луѓе што го сакаат Кочани

Дечко.. Има слики од протестите. Така да зеби ги тие муабети.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom