Заедничко мастурбирање со партнерот

Со партнерот секс се има не мастурбирање освен ако не е некоја онлајн женска ондак ок мастурбирате си на скајп хаха. Маструбра се со друштво, сите да гледат еден порниќ и да коментират. :D

pokraj partner do mene jas sama da se zadovoluvam?nema smisla.a ne bi bilo loso da gldam kako toj sam se zadovoluva:zloo:

Немој не го гледај зш иштав ќе те фатит па ќе те изонаквит од позади убо домаќински.

Mene najjak film mi e, da ja nacekam partnerkata kako masturbira sama, i da ja posmatram od strana bez da znae, da si go izvadam i jas da si go drkam, pa pred da svrsi da me primeti i da i padne nezgodno, a jas za da ja opustam ke se frlam na oralka, pa ona mene i taka ke prejdeme na glavnoto :P

Mene najjak film mi e, da ja nacekam partnerkata kako masturbira sama, i da ja posmatram od strana bez da znae, da si go izvadam i jas da si go drkam, pa pred da svrsi da me primeti i da i padne nezgodno, a jas za da ja opustam ke se frlam na oralka, pa ona mene i taka ke prejdeme na glavnoto :P
Исто као у порките[DOUBLEPOST=1451821248][/DOUBLEPOST]На слична тема беше кажано колку е мастурбацијата опасна. Заедничката мора да е дупло поопасна

не мора да е заедничко со партнерот

ако ти праи ќеф со било кој друг, ако има волја и расположеност - go for it.

isprobano ama posle seksot ...vtora faza i ona masturbira pred mene ja slusam i gledam vlAzna dodeka se dopira a jas go drkam silno i cekame moment da svrsime zaedno mnogu e extra efektot nemam komentar

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom