Леле ама се закаравте!
Прво и основно што мислам дека ве дели оние помладите од оние постарите.
Секој што сеуште е во средно нема појма што значи сериозна врска. Лесно е врска у средно да одржуваш. Многу слободно време , многу се гелдаш со дечко. Вие мислите ама сеуште не сте ни близу до вистински проблем во живот. Ја немате потребната зрелост за да го сфатите значењето на една врска. Факт! Како пример ќе ја земам Мериџејн поисон. Типката кога ќе имала сериозна врска, ќе идела сама и ќе бркала дечки.Лелелеле и после истата ќе се најде да ти соли памет за љубов и сериозна врска. Епа драга другарке прво прави разлика меѓу љубов, сериозна врска и средношколска заебанција па после приклучи се на темава.Секако за маливе постојат исклучоци.
Втора работа што никако не ми иде у глава. не идам со дечко/девојка, идам на одмор не на замор!!!!!!!! Јас мислам дека токму заради вакви шупачиња бројот на разводи е дигнат до плафон. хелооооооооооооооооооооуу те замара , ПРЕКИНИ ЈА ВРСКАТА, ЕДНОСТАВНО НЕ СТЕ ЕДЕН ЗА ДРУГ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3 работа да кажам конечно мое мислење- прво од лично искуство можам да кажам дека одмор со партнер е нешто најдобро што ми се има случено у живот. Ама јас и девојка ми имамехармонична врска и не си езамараме. Си седите на плажа, си дете на вечери по дискотеки , едноставно тие 10-14 дена сте само вие двајца.
Ако мојот партнер нема пари за одмор , дефинитивно моите пари ги рачунам за двајцата и ќе одиме кај што можеме со тие пари. на крај краева , воопшто не е битно каде одиш туку со кого одиш. Можеш да идеш и на малдиви , ама кога ќе се погодиш со право друштво или праваличност едноставно и Дојран е доволен.
Сам некако не би одел , не е филинг. Би ми фалела девојката , можеби на 3-4 дена негде блиску колку да се избањам.