Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ако ни заврне идеме кај Магде у кафич :)

Уб’а собиранка, на крај на јули се собравме 10 форумџии што е за пофалба :)

Посебна чест и задоволство е што ја запознав Princess Of Evil, посебно затоа што опичи Тријамбака у кола на идење кон Ајродром. Билјана, потсети ме следниот пат кога ќе се видиме у живо да ти кажам еден виц за возење по Скопје :)

Уб’а собиранка, на крај на јули се собравме 10 форумџии што е за пофалба :)

Посебна чест и задоволство е што ја запознав Princess Of Evil, посебно затоа што опичи Тријамбака у кола на идење кон Ајродром. Билјана, потсети ме следниот пат кога ќе се видиме у живо да ти кажам еден виц за возење по Скопје :)
Немој да ми кажеш дека се исплаши од возењето :D Баш возам ко муж :pipi:
Него стварно, и мене ми е драго што ве запознав сите, жал ми е што POWER и бебушот, и Natural girl и Mac си отидоа порано, ама наредна прилика ќе надокнадат ;)

п.с. Мац убав си :icon_lol: ама девојка ти е поубава :P

Немој да ми кажеш дека се исплаши од возењето :D Баш возам ко муж :pipi:
Него стварно, и мене ми е драго што ве запознав сите, жал ми е што POWER и бебушот, и Natural girl и Mac си отидоа порано, ама наредна прилика ќе надокнадат ;)

п.с. Мац убав си :icon_lol: ама девојка ти е поубава :P

Tребаше да зееме хаге...дури боље сум таков :icon_mrgr:

Ајде тогаш, ако сакаш собирај ги охриѓани од форумов и да шетнеме негде :)
Ако има други форумџии во Охрид кои имаат желба да правиме мини-собиранка вечер, слободно пишете :)

Јас сум за. Контактирајте ме мене ако се знајме, полесно да се договориме за чекање и време. :)

пошо јас слабо стојам со познанства од форумџии од охрид(со исклучоци големи :D ) можит вечерва џез ин да поминам па да се видиме :) .

Ајде тогаш, ако сакаш собирај ги охриѓани од форумов и да шетнеме негде :)
Ако има други форумџии во Охрид кои имаат желба да правиме мини-собиранка вечер, слободно пишете :)
пхах неможе за некој 20 сати да се префрли то минисобиранката? :D будучи да само со zee се познавам ќе се најме :D

поздрав до фантом а со другите се гледаме деновиве :)

Некој за кафе/сок/пиво вечер во Скопје? :/

Собиранка наредната недела?
Онака,вечерно време.Засеа сме дури двајца собрани :vozbud:
Парк, ако не врне.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom