Заборавете на тетовирање, нов моден хит е жигосување

• Креатор на темата Креатор на темата Tutkar
  • Време на започнување Време на започнување

Tutkar

Богомил
Член од
6 декември 2005
Мислења
1.967
Поени од реакции
34
Локација
Скопје
Заборавете на тетовирање, нов моден хит е жигосување

Размислувате за тетоважа, но тоа веќе не ви изгледа доволно интересно и оригинално? Имаме нов предлог за вас- жигосување.

Да, тоа е она што им се правело на робовите во минатото, што сеуште им се прави на животните, а воглавно означува поседување, денес е нов моден хит.

Овој моден хит, јасно ги изразува ставовите на оние кои се одлучуваат на ваков чекор на традиционално мачење. Постојат повеќе начини да го направите тоа, некои се подобри некои се полоши и доколку се одлучите на нешто вакво, може да најдете на интернет повеќе информации.

Жигосувањето воглавно може да се направи со во некое студио за тетовирање или за боди пирсинг. Се прави со помош на направа која личи на жица и на крајот има некаков облик каков што „би сакале“ да ни биде жигот.

Па и не би рекол дека е нова мода.....пред некои 3-4години читав за еден дечко што изработувал жигови по желба на купувачите. Ама некако шкарт ствар е ова бе

Бог да чува...
12- мина жигосани филмот...Со Ли Марвин, Чарлс Бронсон... btw многу добар филм, тематика од Втората светска војна.

Ќе си жигосам уста на десен тестис :pipi:

Не сум за тетовирање па камо ли за жигосување:nenene:Шо све нема да измислат луѓево:tapp::nesvest:

Што не ќе им падне на памет на некои луѓе...

на риалити тв или дискавери чинам дека гледав една емисија која навлезе во оваа болна тема. мое мислење - не е за нормални. а интересно беше шо луџено шо се жигосуваа им дошло преку к** од пирсови и тетоважи па решиле да станат демек оргинални. колку само ги болеше, мене ме заболе шо глеав како ги жигосуваат.џркс.

ајдеее...Мислам дека уште сме човечки род...НЕ стока! Ај за тетоважи и така и така ама и за тоа не сум,ама 10000 Степена шипка да ти ја здрват...и после демек фраер...абеее лик мај ес

ај шо сум пирсана два-три пати ај...ај шо сум тетовирана два пати-ај и тоа.....ама да се жигосам? не сум до толку мавната во умот,а тие шо се-алал им на храброста и блазеси им на умот!!!!

По закон неовластени луѓе не смеат да даваат анестезии. Па сеа замислите која болка претрпуваат оние што се жигосуваат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom