Заборавени репрезентативци

• Креатор на темата Креатор на темата olaf
  • Време на започнување Време на започнување
Иако не го имам видено Глигоров како игра, за него се заинтересирани Партизан и Динамо значи дечкото мора да е квалитетен. Исто мислам Тричкоски треба да добие шанса.
Бтв дали е можно Вашингтон да добие македонско државјанство?

Ова не е Македонија ГП!!!!

Како ние да немаме деца за во нападот па ај сеа ке увезуваме од другите континенти!

Како ние да немаме деца за во нападот па ај сеа ке увезуваме од другите континенти!

се сложувам!!! прво треба да видиме со каков потенцијал располагам, па ако се јави потреба тогаш да бараме такви странски решенија!!!
прво и прво ние не знаеме, со што се располагаме...

Епа моментално напаѓачкиот состав во репрезентацијата е катострофален.... Ни јас не ви сакал афрканец во репрезентација се надевам дека Ивановски ке се покаже подобро од останатите и ке биде достоен партнер за Пандев...

Епа моментално напаѓачкиот состав во репрезентацијата е катострофален.... Ни јас не ви сакал афрканец во репрезентација се надевам дека Ивановски ке се покаже подобро од останатите и ке биде достоен партнер за Пандев...

Ти одговорив за тоа и Јас и Олаф!
Прво треба да се погледне кај нас шо има а не кога играше Вашингтон одма почнаа да рипат да го викнат во репрезентација, значи милслам дека треба малку да се провери шо има кај нас а потоа да се прави селекција дали тие вредат за во националниот тим или не, па тек после тие проверки ако и тогаш не се најде некој адекватен кој би одговарал и би бил доволно добар за во тимот тогаш да се бара нешто увезено а вака они ги вртат тие па тие а башка па и размислуваат за увезени играчи!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom