"Заборавени" играчи

• Креатор на темата Креатор на темата The Dude
  • Време на започнување Време на започнување
Се согласувам. :icon_lol:

150812_heroa.jpg

183233.jpg
Хахахахаха, скрос заборавив дека кратко беа во Јуве, сакав да кажам, етаблирани првотимци а не екскурзии низ Европа :D

Зошто Лисандро лопез, офф топик сум знам, Порто, Лион, во Лион имаше сериозна повреда го оддалечи многу време од терен, а веќе беше и во години како ништо ја имаше 30-ка у гз, и како секој нормален Аргентинец си се врати во татковината да игра.

И Бастош исто игра во Бразилската лига.

Зошто Лисандро лопез, офф топик сум знам, Порто, Лион, во Лион имаше сериозна повреда го оддалечи многу време од терен, а веќе беше и во години како ништо ја имаше 30-ка у гз, и како секој нормален Аргентинец си се врати во татковината да игра.

И Бастош исто игра во Бразилската лига.

Епа баш затоа е заборавен :D
Иначе во Бразил игра, не го Аргентина

А не паметам јас да имал некоја поголема повреда

Бенџани Мварувари ! :D еден од заборавените и еден од многуте шо си ја заебаа кариерата потпишувајќи за Сити!

Kiki_Musampa_576904.jpg

Кики Мусампа еден од „заборавените“ :)

Дијаби. Уште е во Арсенал мислам, ама нема играно братов поради повреди то чудо едно наназад шо го прај скроз забораен.

process

Исто и Шон Врајт Филипс. Имаше добри сезони. Го памтам како брзо, пргав играч и незгоден за чување.

process

Сакате ли да ви кажам еден апла заборавен играч? Јоан Гуркуф! Од најавите за новиот наследник на Платини и Зидан, предводник на Галите :D мега гига талент, дојде до таму да остане без клуб и тоа на само 28 години... Ех животе, ех пропалицо :cenzura:

Нели игра во Лион?!
Игра(ше), ама муабетот е дека не стана тоа што требаше да биде. :) А и моментално е слободен играч според википедија, на 29 години, најдобрите фудбалски, Лион не му продолжиле договор, а еве веќе цело лето никој не сака да го земе. xD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom