"Заборавени" играчи

• Креатор на темата Креатор на темата The Dude
  • Време на започнување Време на започнување
Џовани Дос Сантос ? Еден од најдобрите поединци во Виљареал заборавен :unsure:

Еден период да, додека се шеташе по Англија можеше да го броиме меѓу заборавените играчи. Но сега игра одлична сезона во Виљареал

Има уште некои за кои не се согласувам, но овој ми е на прво место :)

па половина не пратиме ла лига, еве пример јас ги гледам само утакмиците на билбао и некои други интересни чак-пат

па половина не пратиме ла лига, еве пример јас ги гледам само утакмиците на билбао и некои други интересни чак-пат

Тогаш да наведам и јас неколку заборавени играчи: Ибрахимовиќ, Кавани и Фалкао :)

р
Џовани Дос Сантос ? Еден од најдобрите поединци во Виљареал заборавен :unsure:

Еден период да, додека се шеташе по Англија можеше да го броиме меѓу заборавените играчи. Но сега игра одлична сезона во Виљареал

Има уште некои за кои не се согласувам, но овој ми е на прво место :)

Дечкото го немаше нигде едно 6-7 год од кога си замина од барса така да за мене беше заборавен. Знам дека игра во Виљареал ама зошто не пратам ла лига не знам колку е активен во екипата.
--- надополнето: 3 февруари 2014 во 16:11 ---
кај да играат бе Гову, Апсон, Хајнце, Емертон, врсници со татко ми... :rolleyes:
Овие сите се по 34год, а има играчи што се постари од нив а уште играат на највиско ниво.

Елано. Имаше една одлична сезона во Сити и потоа изчезна.
Исто и оној Бенџани, еден период за Портсмут даваше голови на 5-6 утакмици по ред па потоа отиде у Сити и се изгуби.

newswide11939331240.jpg

45341_heroa.jpg

42900_heroa.jpg

Бубакар Саного, Маркус Розенберг (потпишал за Малмо) и Душко Тошич.

Вердер - Билефелд 8:1

Еееех си беше еднаш еден Вердер.

Николас Лодеиро

lodeiro.jpg

Кога играше за Ајакс беше најавуван како голем талент, кој требаше да направи трансфер во поголемите европски екипи. Што деси искрено немам појма.
Вчера гледав Копа либертадорес хајлајтс и видов дека игра за Ботафого.
Уште еден пропаднат талент.

Николас Лодеиро

lodeiro.jpg

Кога играше за Ајакс беше најавуван како голем талент, кој требаше да направи трансфер во поголемите европски екипи. Што деси искрено немам појма.
Вчера гледав Копа либертадорес хајлајтс и видов дека игра за Ботафого.
Уште еден пропаднат талент.

А требаше да биде уругвајскиот Меси :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom