"Заборавени" играчи

• Креатор на темата Креатор на темата The Dude
  • Време на започнување Време на започнување
Jimmy Bulard се сеќам од времето кога играше у Виган и Фулам , после се изгуби малку , мислам дека веќе не е активен фудбалер... а едно време favorite ми беше :)

Себастијан Дајслер
208.jpg

Ах кое играчиште ќе беше овој ако не го отепаше психата.

Jimmy Bulard се сеќам од времето кога играше у Виган и Фулам , после се изгуби малку , мислам дека веќе не е активен фудбалер... а едно време favorite ми беше :)
Eeee kaj ti tekna na ovoj be.. :D Dobar bese 2-3 sezoni,posle propadna. :-) Jak friz imase a i silen sut voedno.

Хронична повреда има Булард, се повлече прошлото лето. Мислам дека сега е тренер некаде. Tребаше мислам дека за Германија да настапи еден период имаше интерес ама ништо не бидна.

Себастијан Дајслер
208.jpg

Ах кое играчиште ќе беше овој ако не го отепаше психата.

И повредите...
Eeee kaj ti tekna na ovoj be.. :D Dobar bese 2-3 sezoni,posle propadna. :) Jak friz imase a i silen sut voedno.

Случајно ја отворив темава по којзнае колку време , и ми текна на него :)

Амаури играше за јуве сега кај е што се случи со чоеков?

1519874_w2.jpg

Амаури играше за јуве сега кај е што се случи со чоеков?

1519874_w2.jpg

Во Парма е моментално...
Имаше не така лоша сезона, 10 гола успеа да постигне :)

Почнувате едни исти да ги повторувате по 2-3 пати, прочитајте ги претходните страни за да не се повторувате. :)
reddevil4ever
Маркос Сена ? Озбилно ?
Не му е местото него во темава, кој пратеше Ла Лига знае.
И сосема e нормално што направи трансфер во Њу Јорк Космос, 36 години има.

добро....не си ти крив што толку си интелегентен и не знаеш да читаш и да разбереш за што е темата...

Пријателе, бркај си ја работата, колку што знам не ти е да шерифуваш по темиве.

Пријателе, бркај си ја работата, колку што знам не ти е да шерифуваш по темиве.

Признај дека грешиш сеа, ја утна поентата на темата, никој не ти ни хејта, ни се прави шериф, едноставно грешиш. :icon_lol:

Признај дека грешиш сеа, ја утна поентата на темата, никој не ти ни хејта, ни се прави шериф, едноставно грешиш. :icon_lol:

Всушност, брат, ниту во насловот ниту во воведот не е прецизирано за кој тип на заборавени играчи да се пишува. Наводниците, само по себе, не „помагаат“ :D

Да не сум офто - пик, дај да збрцам некој од заборавените на листава:

Дмитри Сичев :icon_lol:

:)

Е шо е поразличен Дајслер од сите останати "заборавени" играчи шо се спомнати?
Ако грешам нека изгорам. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom