За жените: дудлачи или индиферентни?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Индиферентните не се интересни...Со дудлачите е позабавно, ќе се нашалиш, ќе го предизвикаш и уште повеќе ќе почне да ти дава комплименти. :vozbud: :pos:
Најжално е кога не сфаќа дека се зафркаваш со него и дека немаш намера за нешто повеќе од пријателство а тој жалниот го троши целиот речник на зборови што го има за да добие нешто.:tapp:

Сепак, каков и да е најважно од се' е да има хемија.:pipi:

Си налетала на дудлач аматер,со професионалците не е така...не дека се разбирам...шо сум читал по нет ова:)

Индиферентните не се интересни...Со дудлачите е позабавно, ќе се нашалиш, ќе го предизвикаш и уште повеќе ќе почне да ти дава комплименти. :vozbud: :pos:
Најжално е кога не сфаќа дека се зафркаваш со него и дека немаш намера за нешто повеќе од пријателство а тој жалниот го троши целиот речник на зборови што го има за да добие нешто.:tapp:

Сепак, каков и да е најважно од се' е да има хемија.:pipi:
А уште поинтересно е кога ќе дојдеш да се зафркаваш со неа, си играш топло ладно. Таа спобудалува по тебе...а воопшто не и текнува дека играш курташак со неа.

А уште поинтересно е кога ќе дојдеш да се зафркаваш со неа, си играш топло ладно. Таа спобудалува по тебе...а воопшто не и текнува дека играш курташак со неа.

Хаха...:pos:

Има зафркавање и зафркавање(курташак)...

Треба само женското/машкото да знае да ги препознава.

Хаха...:pos:

Има зафркавање и зафркавање(курташак)...

Треба само женското/машкото да знае да ги препознава.

Зависи колку тој што зафркава знае добро да одглуми..некои не се откриваат така лесно и се паѓа на нивната фора:)

уу право е Мрно :pos::pos::pos:

али ок значи бирам : дудлачиии.......:pos:

Јас сакам софистицирани дудлачи. Убав комплимент во вистинско време е супер работа. Копнеам по внимание, не ми е срам да признаам дека уживам кога знам дека некој ме мисли, особено ако и јас го мислам него.

Брзо оладувам кон индиферентни, особено ако ја тераат таа индиферентност подолг период.

Не ги сакам дудлачите бе, ме замараат, ми здосадуваат од што се напорни. Не го поднесувам феноменот на пипкање кога се заинтересирани, уф!
Ја би некој што делува индиферентно ама на суптилен начин ми дава до знаење дека индиферентноста е само маска и има простор за нешто повеќе. А суптилноста може да биде поглед, нешто меѓу редови, говор на тело...тука не пребирам..се додека претставува предизвик, а не лигуш што после 2 минути муабет ми се клања.

Im se obrakam na devojkite koi zboruvaa deka mrazat prenapadni tipovi koi ke im se pustat odma i ne znam sho ushe odma...
Znachi devojki, zamislete si go najubaviot tip na svetot... Znachi ona najsexy, naj naj sve... ko od fantazija da ti go iskornale i da go stvorile pred tebe. Ti sakash ne da go drobish, tuku da go utepash od drobenje. Nozete ti se tresat koga ke te pogledne i sl. zenski metafori za privlecen maz. I sea ti doaga toj tip... I od odma ti se pusta... Te graba... I na prv sostanok odma te poljubuva... (Znachi, povtoruvam, najubaviot tip na svetot... Toj sho e za tebe najsexy...) I odma saka da te drobi. Dali toj najubav i najsexy tip na svet ke vi bide napaden? Toplo ladno? Indiferenten? Vnimanie? Pointeresno od sex so najzgodniot tip (za tebe) na svetot?

Me nerviraat napadni licnosti i nikogas ne bi me privleklo takvo masko da pocni da me masira so gluposti da me gnjave,da mi se ligavi ili slicno...

Im se obrakam na devojkite koi zboruvaa deka mrazat prenapadni tipovi koi ke im se pustat odma i ne znam sho ushe odma...
Znachi devojki, zamislete si go najubaviot tip na svetot... Znachi ona najsexy, naj naj sve... ko od fantazija da ti go iskornale i da go stvorile pred tebe. Ti sakash ne da go drobish, tuku da go utepash od drobenje. Nozete ti se tresat koga ke te pogledne i sl. zenski metafori za privlecen maz. I sea ti doaga toj tip... I od odma ti se pusta... Te graba... I na prv sostanok odma te poljubuva... (Znachi, povtoruvam, najubaviot tip na svetot... Toj sho e za tebe najsexy...) I odma saka da te drobi. Dali toj najubav i najsexy tip na svet ke vi bide napaden? Toplo ladno? Indiferenten? Vnimanie? Pointeresno od sex so najzgodniot tip (za tebe) na svetot?

Ама чекај малце..муабетот е за дудлачи! Значи типови што користат секакви фрази за да ти се упикаат, што остваруваат физички контакт преку константно пипкање/штипкање, како што рекоа претходоно лигуши што не знаат за доста итн.
Па каков сака нека е типот(еве нека биде најсекси тип што сум го видела)ако е дудлач, ќе ми смета! Ќе ми се скрши филмот, колку и да е нај нај.
А ова ти што го опиша одма се пушта* и пољубува е тип што знае што сака и знае како да го добие:helou:

*освен ако пуштањето не е во форма на дудлање(за кое веќе се изнаснив)

Дудлачи? Море марш нејќу да видам такви, кои сигурно со истите лиги и мене и комшивка ми 'не лигават. Индиферентни? Ја поттикнуваат незаинтересираноста кај мене. Два минуса не даваат плус (освен во множење и делење). Топло-ладно лошо е за забите. Доста ми е од играчи, се изнаиграв више досадно е :)

Сакам искрени во намерите бре. Сакаш да се муваме? Сакаш да се забавуваме? Сакаш секс? Сакаш врска? Кажи си или покажи си. Враќам со иста мера!

Сакам искрени во намерите бре. Сакаш да се муваме? Сакаш да се забавуваме? Сакаш секс? Сакаш врска? Кажи си или покажи си. Враќам со иста мера!

slichno nesho i ja

потребно е златна средина од двете. е сега многу јасно дека е тешко да се постигне со тоа. јас мразам типови што ми праќаат пластични лигави пораки на мобилен кои знам дека ги пратиле на 7598475982 други девојки. таквите пораки ги бришам без да ги дочитам. не паѓам а и не сакам некои романтичнио вечери свеќи ружи на земја или па недајбоже розево мече на кое пишува I LOVE YOU. Бљак! малите ситници и моменти се оние кои ги сакам кои се само помеѓу нас двајца а одстрана изгледаат толку обични и безначајни.
од друга страна пак имав врска со човек кој немаше чувства кон ништо а камо ли да ги изрази. тоа беше и причината зашто раскинавме, несакав да бидам со тип со кој место да уживам да одгатнувам што мисли во моментов, дали му значам и сл.
така да момци барај те си ја златната средина!!!:helou:

Ако ми пријде некој отворено, без лигавење, значи ја надминал фазата на дудлач, а ако ми глуми мистериозен, а пак има контакт со мене, знам дека и не е комплетно индиферентен.
Главно-дудлачи мислам дека се оние кои немаат кец у ракав, а овие другиве се полни со самодоверба, па сакаат да предизвикаат нешто...којзнае што.
Јас сакам маж што откако ќе ме процени, ќе може да биде и ловец и плен:)

Дефинитивно вторите.
Поинтересно ми е така кога повеќе време ќе се врткаме,па првиот допир по раката,па првото гушкање,првиот бакнеж со него едноставо се веќе изгледа поинаку и е повозбудливо.Едвај чекаш да се видите да видиш дали баш тој ден ќе ти се 'посреќи' или пак на крајот се ќе заврши со бакнеж во образот.

Ако некој се многу прозирни одма бараат број и слично ми изгледаат како многу нападни.Едноставно досадни се!
Неможам да поднесам ако некој првиот пат кога ме гледа почнува нешто да ме штипка,да ме гали да ме гушкат:uvo:

Ми изгледат ко невиден..Ко женска да немат видено па сега ајдееее:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom