За забрзан раст на коса

• Креатор на темата Креатор на темата HammerOfThor
  • Време на започнување Време на започнување
Ти колку пати неделно го користеше за да го добијаш резултатот од сликите?

2-3. Мојата дури и малку порасна за разлика од некои други што пробале, на пример оваа(исто толку пати неделно).
mitthar_5266ca2addf2b31ac4fa2213.jpg

Еве и од некои други.
201482014203228601042519_sbig.jpg

20120921-091904.jpg

fotoflexer_photo-3-bild_176451462.jpg

Сликиве се од приватни блогови на девојки кои го споделиле ова искуство со другите.

Читав дека рицинусовото масло се меша со маслиново за да се нанесе (зашто многу е густо). Ја го стаам онака чисто пошо уште ми е долга едвај неколку сантими и лесно се нанесува вака. Иначе најмногу расте од храната (дефинитивно најмногу) зашто од храната се создаваат ткивата во организмот а се друго шо се нанесува надворешно само потпомага. Значи, кој сака брзо да му порасне косата, нека удри на здравите масти и протеини :)[DOUBLEPOST=1439031073][/DOUBLEPOST]Иначе прашање плус до тие шо разбираат повеќе и имаат искуство во вакви ствари: пијам многу Б витамини и сеа многу ми се зголеми апетитот, ама за мрсно и протеинско. Сред лето иам нагон да јадам храна шо инаку во најладниот период од годината би ја јаде.

Иначе прашање плус до тие шо разбираат повеќе и имаат искуство во вакви ствари: пијам многу Б витамини и сеа многу ми се зголеми апетитот, ама за мрсно и протеинско. Сред лето иам нагон да јадам храна шо инаку во најладниот период од годината би ја јаде.
Витамин Б ти го зголемува апетитот, обично се дава на деца кога немаат апетит.
За коса се зима витамин б6, ама имај на ум дека кога земаш суплементи кои се за забрзан раст на косата, коса расте секаде. Ќе имаш забрзан раст на влакната на целото тело.

Ја инаку земам биотин како суплемент и некои апчиња кои ги најдов во аптека во Шведска кои мирисаат одвратно. 99% сум убедена дека се за животни, ама ај :)

@Agda Beata Тоа маслото што го збориш ти,кога би го користел јас на брада,би имало функција?

Витамин Б ти го зголемува апетитот, обично се дава на деца кога немаат апетит.
За коса се зима витамин б6, ама имај на ум дека кога земаш суплементи кои се за забрзан раст на косата, коса расте секаде. Ќе имаш забрзан раст на влакната на целото тело.

Ја инаку земам биотин како суплемент и некои апчиња кои ги најдов во аптека во Шведска кои мирисаат одвратно. 99% сум убедена дека се за животни, ама ај :)

Како се викаат апчињата?
SilickaPlus2-800x704.jpg

13143-silica-150st-active-care-1578909153.jpg

@Agda Beata Тоа маслото што го збориш ти,кога би го користел јас на брада,би имало функција?

Би требало, пробај. Јас го имам користено на трепки откако си ги откорнав моите покрај вештачките и ми помогна.

Како се викаат апчињата?
Овие
http://skanstullshalsokost.se/har-hud-naglar/113-harkontroll-120-tabletter-7393471801201.html

Ги најдов во аптека случајно и ги земав. Ама глеам дека во маркетиве Макси има апчиња и продукти за забрзан раст, така да ако имаш некоја пропорака кажи дур сум тука.
Гледам дека имаат и некоја линија од Argan oil плави опакувања, ако имаш нешо искуство со нив кажи :)

Овие
http://skanstullshalsokost.se/har-hud-naglar/113-harkontroll-120-tabletter-7393471801201.html

Ги најдов во аптека случајно и ги земав. Ама глеам дека во маркетиве Макси има апчиња и продукти за забрзан раст, така да ако имаш некоја пропорака кажи дур сум тука.
Гледам дека имаат и некоја линија од Argan oil плави опакувања, ако имаш нешо искуство со нив кажи :)

Немам со овие. Со арганово масло и онака се шлакам, али ништо редовно. Редовно до сега само со рицинусово и даде резултати.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom