- Член од
- 12 февруари 2014
- Мислења
- 7.976
- Поени од реакции
- 25.639
Значит немат штета секојневно користење пред миење на косата?
Не, али имаш штета секојдневно да ја миеш косата. Како сакаш.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значит немат штета секојневно користење пред миење на косата?
Ти колку пати неделно го користеше за да го добијаш резултатот од сликите?Не, али имаш штета секојдневно да ја миеш косата. Како сакаш.
Ти колку пати неделно го користеше за да го добијаш резултатот од сликите?
Витамин Б ти го зголемува апетитот, обично се дава на деца кога немаат апетит.Иначе прашање плус до тие шо разбираат повеќе и имаат искуство во вакви ствари: пијам многу Б витамини и сеа многу ми се зголеми апетитот, ама за мрсно и протеинско. Сред лето иам нагон да јадам храна шо инаку во најладниот период од годината би ја јаде.
Витамин Б ти го зголемува апетитот, обично се дава на деца кога немаат апетит.
За коса се зима витамин б6, ама имај на ум дека кога земаш суплементи кои се за забрзан раст на косата, коса расте секаде. Ќе имаш забрзан раст на влакната на целото тело.
Ја инаку земам биотин како суплемент и некои апчиња кои ги најдов во аптека во Шведска кои мирисаат одвратно. 99% сум убедена дека се за животни, ама ај![]()
@Agda Beata Тоа маслото што го збориш ти,кога би го користел јас на брада,би имало функција?
ОвиеКако се викаат апчињата?
Овие
http://skanstullshalsokost.se/har-hud-naglar/113-harkontroll-120-tabletter-7393471801201.html
Ги најдов во аптека случајно и ги земав. Ама глеам дека во маркетиве Макси има апчиња и продукти за забрзан раст, така да ако имаш некоја пропорака кажи дур сум тука.
Гледам дека имаат и некоја линија од Argan oil плави опакувања, ако имаш нешо искуство со нив кажи![]()