За мажите: Какви девојки ве привлекуваат

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување

Какви девојки?

• Вкупно гласачи
    269
Zbratko напиша:
A inace ja si sakam plavi, zgodni, ubavi i pametni devjojki! Se nadevam deka nema da treba da se zenam 10 pati za toa sto go baram =))
Go znajs i vicot so daj boze nikogas da ne se sretnat vo zivo ;)

Zbratko напиша:
najbitno kaj devojka mi e da znae sto saka i da ima cel vo zivotot, da se bori za toa sto go saaka da go dobie i da bide samostojna (vo smisla na nejzinite razmisluvanje) na eden nacin da bide unikatna vo sekoj pogled
Да се бори и да го добие тоа по секоја цена?

- Да
- Не

Пази што ќе одговориш.

Мистичен напиша:
Да се бори и да го добие тоа по секоја цена?

- Да
- Не

Пази што ќе одговориш.

Misticen definitvno NE po sekoja cena! (Ali ipak stanuva zbor za kakva cena prajme muabet ... ipak treba da se ima doza na moralnost neli)

Zbratko напиша:
Pojma neam ke nigo kazes vicot? ;) bas sakam da se nadopunam so vicovi na ovaa tematika =))
Ubivam sekaki vicevi ama vaka nesto e:
Za da e sreken mazot mu treba :
Zena domakinka
Zena za seks
Zena za razonoda
i ne daj boze gorenavedenite da se stretnat ...

So smega kosa ama poveke na plava, i mnogu prava :) ahhhhhhhh

Најбитен ми е карактерот ме влечат девојки што се по малку мистериозни. А од физички карактеристики паѓам од прва на црна (природна не фарбана) коса во кикици (не знам зошто) со плави или зелени очи (многу ретка комбинација).
А од медиумски фацки фаворитка ми е Нора Џонс.

Visoka, so crna ili kafeava dolga prava kosa, slabicka ( da ne e debela :) ), a za ocite neznam moze sekakvi, sakam plavi i zeleni oci ama mnogu pagam i na kafeavi i na drugi temni nijansi :wub:

ja u sustina sakam sekakvi ama zaso imam pravo samo na eden glas si glasav za omilenite-plavusite

црни, по можност со коса до раменици :)

буцкасти обравчиња , шишки убава насмевка , убав поглед :) И доволно да е висока колку мене :)

Со црна коса или пак смеѓи. Да има прекрасни очи кои секако мене би ми се допаднале,да има слатка насмевка,висината не ми е важна повеќе ми се допаѓаат девојки кои се пониски од мене онака.. послатки се:)

Пааа....црни сакам највеќе, мада косата и не ми е толку битна

Плавуши и Црнки у ист кош ги ставам-а фризурата е многу битна нормално.
Ама ме мрзи да објаснувам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom