- Член од
- 6 февруари 2005
- Мислења
- 9.722
- Поени од реакции
- 248
Mac)) напиша:Згоден си![]()
_Zlobnica вика дека сум бил згоден и мнОгО јебозовен. Ама претпочитам у живо (абогами и у кревет) да ме видиш. Сакаш да закажеш ? Слободен термин у август

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mac)) напиша:Згоден си![]()
Macedalien напиша:_Zlobnica вика дека сум бил згоден и мнОгО јебозовен. Ама претпочитам у живо (абогами и у кревет) да ме видиш. Сакаш да закажеш ? Слободен термин у август![]()
![]()
![]()
Mac)) напиша:Абе ти беше најубав у сабота на собиранка ама ми беше срам да те поканам да играменемој нешо погрешно да сфаќаш хехе
За кого бе Злобница тоа го кажала? Немој сеа ти екс швалерката да ми ја задеаш.Macedalien напиша:_Zlobnica вика дека сум бил згоден и мнОгО јебозовен. Ама претпочитам у живо (абогами и у кревет) да ме видиш. Сакаш да закажеш ? Слободен термин у август![]()
![]()
![]()
vardarce напиша:За кого бе Злобница тоа го кажала? Немој сеа ти екс швалерката да ми ја задеаш.![]()
Macedalien напиша:Злица рече да и се фатиш таму кајшто она мисли и да се нишаш и дa викаш : “Ја сакам Џеееееееееејн!!!“![]()
![]()
Insane напиша:ThA`Bitch ја замислував многу поубава
Ме мрзи да листам на назад за да видам кој пишувал такви срања.:ija:Tanjushka напиша:Insane напиша:ThA`Bitch ја замислував многу поубава
Како вака си дозволувате да пишувате? Како прво, девојчето е многу слатко, баш ја видов на слика, ама и да е габор-гергељ, грдотија невидена, така ли се зборува, да му се невиди???? Демек, само си ги кажуваме мислењата? Тоа значи, немање основна култура. Баш се изненадив од ваквиот однос...чудно:nerv: