За дркачите

• Креатор на темата Креатор на темата Офчар
  • Време на започнување Време на започнување

Офчар

The Bite of The Mamba [81]
Член од
24 април 2005
Мислења
3.717
Поени од реакции
57
Веб-сајт
vuna.blog.com.mk
Дали коа го маате со лева при „џиткањето“ ви трза десната?

Т.е. дали додека мастурбирате со Вашата лева рака, при оргазмот имате условен рефлекс во десната?

:pos:

Да ја прашам девојка ми :) па ќе ве известам утре...она ми завршува тие работи :)

Пер ретко со Леванка. Десанка верна ми била со години, зашо да ја изневеруем? На никој друг не дркала пер! Мора да се поштуе верност.

Офчар напиша:
Еве ја ќе ти кажам.. :pos:

Ееее сељак...ај пеер не ти се лутам на аватар што си стаил нејзина слика ама вакви работи да ми пишуваш...срам да ти е :pos:

Назад на темата да не ве бришат!

Пеер искусна е, до тоа е..

:pos:

Него вчера пеер.. и притисок и измерив и све.. :)))))))))

НЕ МОЖЕШЕ ДА ИДЕ (не стана од количка)

Него на неа нели и е свеедно? Со една ти го дрка со друга гс ти стиска. Нек кажат жениве со која преферираат...

Пеер ова е наменето ЗА ДРКАЧИТЕ

Значи да се повторам..

Дали коа го маате со лева при „џиткањето“ ви трза десната?

Т.е. дали додека мастурбирате со Вашата лева рака, при оргазмот имате условен рефлекс во десната?

Ја изклучително десна... Она ми је момак за сФе!

Ете, во дадени случаи, десната може и цел муж да симболизира.. бре бре.. као беше таа стилска фигура? Метонимија? Синегдоха? А?

Дркам со десна, дркам со лева, дркам со обете, преферирам десна, левата е за ситуација кога сакам да џитне налево, оти со денса ГАЃАМ МУА У ЛЕТ.

Интресно прашање...преферирам десна рака, ама ништо чудно и со лева. Пошо малцеми забегуе на левата страна ја користам десната рака, ама можам и со левата, само таја побрзо се заморува, ама затоа има посебен филинг

mene pa leva mi e konjak ne za drugo levak sum :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom