За девојките: Сте се залапале со девојка?

Солунски атентатор,

Си згрешил што не си продолжил до крај со професорката ... не е многу стара, таман ко за тебе ... да те поднаучи некои работи .... позз

Солунски атентатор,

Си згрешил што не си продолжил до крај со професорката ... не е многу стара, таман ко за тебе ... да те поднаучи некои работи .... позз
sum zgresil taa i bila edinsvenata so ne sum odel do kraj ama nogu se tope sega pred mene namesto jas.pa ne e stara (kolku godini me mislis so pisis taman ko za mene) da me podnauci pa soznam moze da me cade cela vecer da me istrose skroz pozzzzzz :back:

ок, темава губи смисла, да преминеме на следно ниво - девојки : сте задоволувале ли орално друга девојка или пак сте биле задоволени од друга девојка?

Чуството машкото да гледа две женски од ист пол да се залапуваат е неописливо :)

ок, темава губи смисла, да преминеме на следно ниво - девојки : сте задоволувале ли орално друга девојка или пак сте биле задоволени од друга девојка?

Подршка :)

Го правиме ова секоаш коа спиеме една кај друга. Ко непишано правило е.
Шо мислиш, зашо одиме насмеани коа неаме дечковци и зашо си даваме погледи една на друга? :)

Чуството машкото да гледа две женски од ист пол да се залапуваат е неописливо :)

Затоа и ретко гледа,речиси ич,освен на порка.

--- надополнето ---

Шо мислиш, зашо одиме насмеани коа неаме дечковци и зашо си даваме погледи една на друга? :)

Кажи му Магде,редовна процедура,незнам како не се сетиле досега :)

Aбе немој, ќе замачка тастатурата! :cheeky1:

Razzamackana mu e odamna muahahahahaaha.

A be, najtop lezbo scena u filmot: "the girl that kicked the hornets nest"!

E toa e ona na koe se palime :) :D

А ја мислев дека само домашна заедно пишувате :(

Од еднаш не се станува геј (потврдено by me)

Пробав, гадно беше, никад више (ебати моите пубертетлиски испади у не-пубертетлиски години)

22? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom