За девојките:Што најмногу сакате да ви поклонуваат вашите мили момчиња?

• Креатор на темата Креатор на темата hera_m
  • Време на започнување Време на започнување
Ми има поклонето се... сега фали уште еден одмор во Италија (Рим) самиот ми вети :), малку зезање (а може и вистина ќе ме однесе:kesa:), ок не ми е битно колку нешто вреди, туку со колку љубов е подарено тоа :toe:

Ми има поклонето се... сега фали уште еден одмор во Италија (Рим) самиот ми вети :), малку зезање (а може и вистина ќе ме однесе:kesa:), ок не ми е битно колку нешто вреди, туку со колку љубов е подарено тоа :toe:
Ne ti ima pokloneto se,uste nesto ti fali,BEBENCE,e togas ke znaes deka ti podaril ljubov,hahahaha:):):):):):):pipi:

Не сакам ништо прескапо, поважно ми е да биде уникатно, сам да го изработил. Албум со наши слики, цвеќиња, храна во облик на срце и книги доаѓаат во предвид :)

Сега моментално сакам викенд во Маврово или Берово,па ако прочита нека уплати.Знам дека сум скромна :wink:
За од кога сакаш :vozbud:

Незнам што повеќе да побарам од него, ми ги има подарено мојте 3 сонциња најсветли, зар може се друго да се рамни со тоа, се е неважно во споредба со ангелчињата наши, нешто за што е вреди да поживее човек:back:

најчесто охридски бисер и подарувам на девојка ми :)

Да и обрнуваш внимание - прајслес.
Да и кажеш дека ја сакаш - прајслес.
Да и покажеш дека ја сакаш - прајслес.

Да посегнеш по кредитната картичка во внатрешниот џеб и да и речеш „еве ти го и пинот...излези, почасти се“ - Оврпрајзд... ама барем после ќе бидеш на раат. ;)

па како се ближи 8 Март - време е да почнете да се изјаснувате(со време де)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom