За девојките: детски look или мачо мажи?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Се провлече еден муабет дека жените веќе не ги палат мачо типови.Вие на какви се ложите?

Јас носам цвикери со диоптер -2.

Шо сум? Мачо или детски тип и колку шанси имам тука кај женскио синг пол на кајгана?

Јас имам детски look, барем други така кажале, но се понашам како macho тип, и се чувствувам како таков. Пробувам да го сменам изгледот со пуштање брада XD

Will it work?

Мачо. Мачо е Клинт Иствуд. Друго све е бејбифејс.

Ни лиглиња ни мачо билдери. Нешо со грубосимптични црти и забележливо движење:smir:

кажите ми каков да бидам, бејбифејс или мачо? да се фарбам плав, да бидам ЕМО? што да правам? :D

Мачо. Мачо е Клинт Иствуд. Друго све е бејбифејс.

Клинт Иствуд може да брка работа!

Се согласувам со God дека Statham e добар пример.

Други примери:

Dwayne Jonson (The Rock) (иако типот не е стрејт - sorry фанови :vozbud:)

Vin Diesel

Gerard Butler
mysmilie_1781.gif

И други ...

кажите ми каков да бидам, бејбифејс или мачо? да се фарбам плав, да бидам ЕМО? што да правам? :D

Фарбај се плав, биди емо(тивен),но шишај се кец, и пушти брада

Совршена комбинација! XD

Ај викам да не опоменувам ќе ви текне,ама никако....

Ти ВЕЌЕ си на пола пат до папучар. Искрено,не продолжувај во овој правец. Ова е епик феил.

Не пребирам. Може да биде од двете по малку како совршен микс..
Инаку кога би морала едно, тогаш детски лук :) Многу помили и што би рекол ДонЈас гушкабилни ми се таквите мушки.

Дефинитивно baby face.....Ако дефиниција за мачо ви е некаков став на тип, поглед и сл.без напумпана мускулатура може некогаш да ми се случи и таков тип да ми привлече внимание:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom