За девојките: детски look или мачо мажи?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Детска фаца со мачо тело :wink:

Мачо дефинитивно.Со посебно задоволство ги рушам пред себе...:devil3:

Руши ме и мене, имам релативно детски лук и релативно мачо тело.
Се е релативно и работа на перцепција, нели.

Garfield напиша:
Руши ме и мене, имам релативно детски лук и релативно мачо тело.
Се е релативно и работа на перцепција, нели.

Ептен е работа на индивидуална перцепција:) ...во зависност од тоа која комбинација на мачо и детски лук ја имаш....можно е да се направи и исклучок:raz:

stvarno dobra tema:je:
mene najmnogu bi me sarmiral momce koe stvarno e dobro sprema drugite,site sto go pocituvaat,da ima dobra dusa,da se odnesuva super so mene,da znae da me pocituva...
sekogas koga mi treba da bide so mene,da bide jako tipce!!!
da bide pameten...i dosta drugi raboti koi sakam da gi ima TOJ!!!:pipi:

Па искрено нешто измеѓу... Не ми смета и ако кога ги фаќаат будалите се однесуваат како деца, зошто и јас некогаш се опуштам.

Сакам да бидам НАД, а сакам да бидам и ПОД (и физички и психолошки)... Имало и такви и такви и дечиња и зрели мачовци, ама сепак слабост ми се детинестите со мачо тело ... :sa:

Не сакам бејби фејс мажи, премногу ми се исфеминизирани некако.
Мачо би бил мојот избор. shy:

leeeleee pa ja da zemam srednoskolki da mavam,tamu od 2,3 godina sredno osuden sum vakov so "baby face" , (samo toa macho telo , ne vi go razbiram) tip so muskulcinja li barate ? (aaaaa toa imam)
Dajte poveke detali vaka ne ide rabotata, kazete depiliran , ne depiliran , ubav, detalen opis ....
na misla me stavivte , vaka... hahahahahah

Pa.. Nesto izmegu.. :D Da ne e mn krem de la krem u izgled pojse nakaj macho, ali da ima nevini ocinja :P U prevod - Wannabemceez :PPPPP

uf, odlicna tema

maze, a to bi mi znacelo [ sreden decko, vo frizurce, vo telo, sharmanten, interesen.......]

p.s: sekoja devojka saka decko pokraj koja moze da se cuvstvuva sigurno, taka sto mislam deka se sto ne e maco-izgled e out, so isklucok kaj tinejdzerkite]

Maco tipovi, detskiot look mi stvara odbivnost:nesvest:

тиии бе! значи нема цури што се палат на мене а?

Shot at 2007-07-20

се прашувам мачо или детски поглед е ова? тие што ме знаат сега се прскаат од смеење :pos:

Според мене ни мачо ни детски looк:)))
Еден ваков доста ми е :))
12613.jpeg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom