Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ni najmalku ne se pochuvstvuvav kao kolaterlana shteta vo incidentov, zashto jas ada ne ja poznavam lichno pa da se pronajdam vo postot. Za ova obvini nekoj drug a NE mene!:smir:џингс, шах-мат. ада те утепа.
Ја као домаќински тип ќе одговорам на домаќинсково прашање.
Фаќам магла од машките кои си го сметаат за гордост, а ги преферирам оние што си се гордеат со мозокот у глава.
Изземен од машкото во целина(значи од машкото као особа, а не збир на органи) ми значи исто ко и ланскиот снег.
Не му се восхитувам, не му правам тотеми, не го гледам ко божество, не ми го одредува животот итн. и ми претставува нешто битно, исто ко што ми претставува и простатата или бубрегот на некое машко.
Уживањето у сексот не ми го прави самиот пенис, него особата која е повеќе од збир на ткива во форма на еректиран орган. Ако беше поинаку, онда ќе си живеев среќно со вибратор на пример и немаше да барам дечко. Btw, асесоар може да биде нешто налик на вибратор, а не и нечиј полов орган.
колкава е просечната големина? :baeh:
Решавачки одговори сум се згазил од смеење.Пола метар...Не знаеше?:nesvest: :baeh:
Дебелина -2 во Ф100колкава е просечната големина? :baeh:
Колку партнери со 25цм си имала ти, жити се?25cm,debel,so golemi jajca,depiliran sexy organ koj te nosi do ludiloneophodna rabota pri sexot :bip:
Дефинитивно.Најтмер може и да е невина...
Може не е невина. но дефинитивно е “специјална„ .. или специјален трол.
Во секој случај, девојка на место разбира дека како таа “се однесува’’ кон пенисот е битна работа за мажите. Пример, замислете да наидете на некоја која се кикоти кога ќе го види?! Или не е нежна!? Од друга страна пак, некоја која се восхитува или е индиферентна, може да побуди бурни реакции. А и тоа крајниот исход што се брои, каква реакција има мажот. :wink:
така ама краставицата е за една употреба а овај за повеќе пати:smir:Се римува со тенис.
Шознам,практичен господин за мочање во природа.Како воз кој влегува во тунел. Другото веќе го кажале. Што толку навистина сакате да му славиме и да го обожаваме,може еден ден-Ден на пенисот.
ма ајде краставиците ги поевтинија сега.