Your favourite housewife...

• Креатор на темата Креатор на темата ^The Cherry^
  • Време на започнување Време на започнување
Габриела затоа што е опасна во секој поглед и Бри поради вкусните јадења:)
Мада не сум ги пробала, али според реакциите, верувам дека се вкусни:wink:

Бри поради трудот за да го покаже нејзиното семејство совршено во сите погледи.
Габи поради тоа што секогаш го добива тоа што го сака и поради убавината,нормално.
Линет поради тоа што се’ прави за семејството,за луѓето што ги сака.
Сузан заради снаодливоста и издржливоста.
Иди,има јака способност за правење сплетки.
Сите ги сакам,немам омилена.Секоја со својата улога допринесува да серијата биде таква каква што е.Неможам да издвојам ниедна.:smir:

Бри, и тоа без двоумење.
Плени со женственост елеганција и ужасен сексипил, дама во вистинска смисла на зборот (обожавам такви).:drk:

Бри е премногу пластична и премногу загрижена за тоа што ќе речат другите за нејзе.Не и е важна сопствената среќа туку репутацијата

Габи е кучка во вистински смисол на зборот.Знае да биде многу себична и да го заебе цел свет околу неа за сопствениот интерес

Линет е премногу пожртвувана,не наоѓа време за себе,цел свој живот го посветува на семејството запоставувајки се себеси што води до чести невротични напади

Сузан е драматична,паничарка и несмасна жена која не е созреана за своите години и се однесува по незрело од својата ќерка.Исто така има навика да ги комплицира работите.

Иди е оро*спија со тапија.Не е способна за вистинско пријателство бидејки на крајот ќе заврши во кревет со сопругот на пријателката..

Заклучок:никоја од овие

Сузан пошо некако е нај откачена од сите и убава е, а исто така ми е убава Бри, ама Габриел е најубава од сите без конкуренција :)

Сузан дефинитивно :) ем некако најуба ми делува ем е најодлепена :back:

за убајна незнам шо да речам, Бри и Габи ми се најубај. Габи ради све, ради тело ради фаца, а Бри ради држење, став, одење , потези. Aaaahhh...
Wanna be like her..:back::back::back::back::back:

ГАбриела секако, најсекси жена само поради неа гледам некогаш :vozbud:

Сузан ми е омилена...
Колку пати знае да тресне нешто абе да се смееш два дена..ептен е откачена:pos2:

Бри ми е омилена
Какво држење,став,углед,која елеганција ја има...уффф коа ке пораснам сакам да сум како неа:pipi:

Габи..мислам типкава е повеќе од сексапилна:icon_mrgr...ептен е убава :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom