Yngwie Malmsteen

• Креатор на темата Креатор на темата Slash Junior
  • Време на започнување Време на започнување
mene me bendisuva kaj sho ja izveduva pesnana od jimi hendrix purple haze...videte mislam i tuka se fura(to normalno e si se dokazal ko mlad coeko deka vredi i site bi napravile na negovo mesto taka) ....a za toa klipceto arpegios from hell vika da demek kolku mu bilo teshko da ja napishi ....ama tuka pufki prodava be ....kako ne teshko....ima mnogu poteshki i pozafrknati raboti...

a nie ako mislime deka nema custva vo negovite solazi ....samo toj si znae tuka...toj negovite solazi si gi sfiri so custva...:smir:....mada mene ne mi pravat neshto golem kef...

за кого како нели ? јас сепак го почитувам вашето мислење и мслењето за моите коментари ..и покрај тоа што би можел да мислам дека не е така . темата е отворена за ваши мислења

mn jasno...ne i jas nevelam ic deka e losh porano mn kef mi praeshe covekot no sega sfatif jas deka se ne e do brzinata barem taka jas imam svateno:vozbud:

Оо, па тема имало за маестрото. Пред некој месец ова го слушав во живо.:drk: Човекот растури, каква атмосфера беше само. Знае како на сцена, движења, брзина, техника, контакт со публиката...Излегуваш после, одиш накај дома и прашалници ти стојат над глава. Имам гледано еден тон бендови и гитаристи, ама вакво мочање на гитара немав видено се до неговото шоу. Long live Yngwie! :cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom