DracevoTheCity
Чиста Македонија !
^ Очекувам сега најезда на новорегистрирани форумџики што ќе докажуваат дека Кико уствари е музичар сеа. И дека е хот <3 lol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ШО ТЕ НА ТЕБЕ БЕ... овој не знајт микрофони од прашина да бришит не пак придружен вокал... Пејач... ЉОЉ ТО НЕЧЕ!Ха, Кико е новиот Тоше!? Кико не е доволно добар ни за да му биде придружен вокал на Тоше!
Според мене вака стојат работите, ама ок , секој си има право на свое мислење![]()
Па тоа и го велам бе , човеку! Прочитај ме убаво!ШО ТЕ НА ТЕБЕ БЕ... овој не знајт микрофони од прашина да бришит не пак придружен вокал... Пејач... ЉОЉ ТО НЕЧЕ!
е аку го велиш деПа тоа и го велам бе , човеку! Прочитај ме убаво!
значи атер за тебе че се регистрирам како сеирџија...чисто информативно да видам шо како е
има една поговорка во ПрилеП: ВО ПРИЛЕП МАЈМУН ОРО НЕ ИГРА, ЗАШТО НЕМА КОЈ ДА МУ ГО ДРЖИ СТАПОе аку го велиш дето е добро чим не го фалиш... пошо то е последно шо требит за мајмунов (океј без навреда за останати прилепчани ама овој е апла мајмун
)
НИШТО НЕ СМЕЕ ДА НЕ ИЗНЕНАДИКај и да очекувајте контранапад и фан клуб на Виктор4е <3.