Христијан тодороски фан клуб.

• Креатор на темата Креатор на темата Kikofanclub
  • Време на започнување Време на започнување
^ Очекувам сега најезда на новорегистрирани форумџики што ќе докажуваат дека Кико уствари е музичар сеа. И дека е хот <3 lol

why-us.jpg

Сега,веднаш,одма ќе се регистрираме.

Овој стварно мисли дека некој ќе му се регистрира на фан пејџот ? :cautious:

Ха, Кико е новиот Тоше!? Кико не е доволно добар ни за да му биде придружен вокал на Тоше!
Според мене вака стојат работите, ама ок , секој си има право на свое мислење ;)
ШО ТЕ НА ТЕБЕ БЕ... овој не знајт микрофони од прашина да бришит не пак придружен вокал... Пејач... ЉОЉ ТО НЕЧЕ!

Ова е се за Женско 2.
Каков форум, каков ЧДА....

ШО ТЕ НА ТЕБЕ БЕ... овој не знајт микрофони од прашина да бришит не пак придружен вокал... Пејач... ЉОЉ ТО НЕЧЕ!
Па тоа и го велам бе , човеку! Прочитај ме убаво!

Па тоа и го велам бе , човеку! Прочитај ме убаво!
е аку го велиш де :D то е добро чим не го фалиш... пошо то е последно шо требит за мајмунов (океј без навреда за останати прилепчани ама овој е апла мајмун :D )

Кај и да очекувајте контранапад и фан клуб на Виктор4е <3.

овој е добар за идол........

Регистрирајте се , и бидете и дел од фан клубот на христијан тодороски

значи атер за тебе че се регистрирам како сеирџија...чисто информативно да видам шо како е
е аку го велиш де :D то е добро чим не го фалиш... пошо то е последно шо требит за мајмунов (океј без навреда за останати прилепчани ама овој е апла мајмун :D )
има една поговорка во ПрилеП: ВО ПРИЛЕП МАЈМУН ОРО НЕ ИГРА, ЗАШТО НЕМА КОЈ ДА МУ ГО ДРЖИ СТАПО :)
ич не се навредивме......ко че испеј малиов едно 5-6 добри песни...негови..и тоа хитчиња.....че му речиме на мацко да му напрај споменик...
Кај и да очекувајте контранапад и фан клуб на Виктор4е <3.
НИШТО НЕ СМЕЕ ДА НЕ ИЗНЕНАДИ :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom