Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе му веруваш на своето куче. Овде ние можеме да ти препорачаме храна на база на составот и на база на наши искуства. Значи ако храната кај нас се покажала добра, по default не значи дека и кај тебе ќе се покаже. Сам ќе си одредиш што најмногу му одговара на твоето, почнувајќи од тоа дали ја јаде, потоа длака, кожа, столица... Ако мене ме прашуваш, нема ништо подобро од природна RAW храна за кучето.Некои викаат Ројал Канин се добри, некои викаат лоши се...сега на кој да веруваш.
Ќе му веруваш на своето куче. Овде ние можеме да ти препорачаме храна на база на составот и на база на наши искуства. Значи ако храната кај нас се покажала добра, по default не значи дека и кај тебе ќе се покаже. Сам ќе си одредиш што најмногу му одговара на твоето, почнувајќи од тоа дали ја јаде, потоа длака, кожа, столица... Ако мене ме прашуваш, нема ништо подобро од природна RAW храна за кучето.
Од коските оди почесто по нужда,нема ништо хранливо во коските....Имам лабрадор 2пол години стар, си конзумира храна од секаков вид како готвена , дехидрат, овошје , зеленчук итн, е сега има еден период му зачестив коски (од месарница) т.е еднаш дневно му давам , некогаш 2пати еднаш од сабајле и еднаш приквечер, е сега почесто си врши нужда.
Муабетот ми е дали се препорачува толку често конзумирање на коски?? По некоја логика тука е калциумот
поздрав
http://forum.kajgana.com/threads/Храна-за-кучиња.56876/За 2,3 дена ке земам стафорд стара е 4 месеци, женско е.. ке може да ми кажите со каква храна да го хранам колку пари е и која е најсоодветна храна за стафорд, и ако има некоја страна за кучина да ми кажите линк, дека планирам и витамини нешто да му земам фала..
Најздрава и најефтина е домашно готвената храна. Јас ја хранам мојата Ерделка со варено пилешко. Додавам и ориз и морков. Ставам многу малку сол колку да се даде вкусот. Многу подобра е од кога ја храниме со домашна храна. Знам дека треба да се дава калциум, 3 денари парче е.За 2,3 дена ке земам стафорд стара е 4 месеци, женско е.. ке може да ми кажите со каква храна да го хранам колку пари е и која е најсоодветна храна за стафорд, и ако има некоја страна за кучина да ми кажите линк, дека планирам и витамини нешто да му земам фала..