Xplore TV MK (A1) - IPTV - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата MALINOV.A
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
12 јуни 2022
Мислења
1.226
Поени од реакции
591
Zabelezav deka Xplore Tv sega e dostapna i za mobilnite korisnici na A1 so aktivacija preku Mojot A1.
Spodelete dobri/losi iskustva, jas ja aktivirav i se e super, bas mi se dopagja.
Moze da se iskombinira so mobilen i bezicen internet, bas ke e dobro.
Eve nekolku screenshotovi:
IMG_3354.pngIMG_3355.pngIMG_3357.pngIMG_3359.png
Dobar izbor na kanali RTL, HBO, Arena, MTV i mn drugi a ne se doplakjaat.
Bravo za ova od A1 !
Автоматски споено мислење:

Inaku se doplakja 300 den mesecno, go imate toa na Mojot A1 podetalno.

Zabelezav deka Xplore Tv sega e dostapna i za mobilnite korisnici na A1 so aktivacija preku Mojot A1.
Spodelete dobri/losi iskustva, jas ja aktivirav i se e super, bas mi se dopagja.
Moze da se iskombinira so mobilen i bezicen internet, bas ke e dobro.
Eve nekolku screenshotovi:
Прегледај го приврзокот 384239Прегледај го приврзокот 384243Прегледај го приврзокот 384245Прегледај го приврзокот 384246
Dobar izbor na kanali RTL, HBO, Arena, MTV i mn drugi a ne se doplakjaat.
Bravo za ova od A1 !
Автоматски споено мислење:

Inaku se doplakja 300 den mesecno, go imate toa na Mojot A1 podetalno.
se arno, ama moj a1 posle denesniot update, ne raboti podatoci 0 vika, i na app, i na web ne ni otvara ...

Xpore TV колку што видов најдобро е преку телевизор да го имаш. Има добар дизајн и функции.

Колку јас што сум информиран го нудат на ресивери доколку има можност и се приклучиш на оптички интернет.

Јас одамна користам А1Xpore TV, од 2020 кога почна пандемијата го вклучив: преку лаптоп сум логирана, а го гледам на телевизор со HDMI кабел. Има канали кои редовно ги немам со претплатата, тие си знаат зошто. :)

Јас одамна користам А1Xpore TV, од 2020 кога почна пандемијата го вклучив: преку лаптоп сум логирана, а го гледам на телевизор со HDMI кабел. Има канали кои редовно ги немам со претплатата, тие си знаат зошто. :)
Aplikacijata si gi ima samo tie kanali za site e taka, a ako si imas vkluceno tv paket vo pretplata bi trebalo da ti dadat Xplore Tv resiver, tamu gi imas site.

Aplikacijata si gi ima samo tie kanali za site e taka, a ako si imas vkluceno tv paket vo pretplata bi trebalo da ti dadat Xplore Tv resiver, tamu gi imas site.
Имам претплата на А1 за ТВ канали и интернет, а лозинка за Xplore TV ми дадоа како плус, ама не рисивер, туку само лозинка. Рисиверот за дома има други канали.

Xplore tv go e aplikacija dostapna za celata teritorija na Makedonija ednostavno so aktivacija preku mojot a1 aplikacijata so mesecna pretplata od 299 den/mesecno i dostapna samo za mobilni postpejd korisnici. Ovaa aplikacija vi ovozmozuva da sledite sekade televizija i maksimum moze do 3 uredi istovremeno da sledat televizija. Ovaa aplikacija e dobra za mesta kade sto ima samo bakar i dvb-t tehnologija.
https://www.a1.mk/a1-xplore-tv-go

Јас немам број на А1, лозинката ја добив со нов договор за ТВ и интернет дома, и бесплатно ми е.
Јас пишав стрикно за a1 xplore tv go, a a1 xplore tv е друго различни се.

Исто како Телеком што имаат MaxTV Go и MaxTV апликација Андроид на ресивери.

Е сега јас кога барав на Play store преку телефон ми најде само Xplore TV. Xplore TV Go не најдов ниту постои таму.

Исто како Телеком што имаат MaxTV Go и MaxTV апликација Андроид на ресивери.

Е сега јас кога барав на Play store преку телефон ми најде само Xplore TV. Xplore TV Go не најдов ниту постои таму.
Istoto e, xplore tv go dobivas i koga imas tv pretplata i koga se pretplatuvas preku mojot a1. Xplore tv na nivnite resiveri si odi i preku kabelska i zatoa gi ima i drugite kanali , a na aplikacijata se pomalku.IMG_3496.jpegIMG_3497.jpeg

Istoto e, xplore tv go dobivas i koga imas tv pretplata i koga se pretplatuvas preku mojot a1. Xplore tv na nivnite resiveri si odi i preku kabelska i zatoa gi ima i drugite kanali , a na aplikacijata se pomalku.Прегледај го приврзокот 384683Прегледај го приврзокот 384684
Ресиверите им се Андроид каде што е Xplore TV?

IPTV е царска работа ама постариве генерации тешко да се снајдат особено ако апликацијата во ресиверот или телевизорот е посебно додадена и има плус други апликации. Треба да им објаснуваш често дека по вклучување тв или ресивер треба да ја вклучат и апликацијата. Каде да одат во видеотеката, каде за премотување и друго.

Istoto e, xplore tv go dobivas i koga imas tv pretplata i koga se pretplatuvas preku mojot a1. Xplore tv na nivnite resiveri si odi i preku kabelska i zatoa gi ima i drugite kanali , a na aplikacijata se pomalku.Прегледај го приврзокот 384683Прегледај го приврзокот 384684
Кај мене има 78 канали на Xplore, и имам десетина програми на Xplore кои ги немам регуларно на ТВ каналите, а ги гледам: HBO - трите канали, 24kitchen, Fox crime, Fox movies, RTL - три програми, Pink film, Filmbox - 2 канали, Cinemax - 2 канали, ...

Ресиверите им се Андроид каде што е Xplore TV?
Mislam deka ne ama ne sum siguren ne me zimajte za zbor, youtube ima na niv instalirano, avtomatski si e napraveno koa go vklucuvas da ti odi direktno na kabelska a ne android da ti se vklucuva pa da baras aplikacija.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom