Хотел 626

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
This is so Last season, уште летоска ја имам играно

страшна стварно страшна работа :vozbud:

Ја почнав, доста интересно само кај онај лудион не можам бројкине да ги погодам али нема везе...

За подобар ефект напрајте и F11 на мозилата или View и Full Screen :pipi:

хинт за тој во собата и тоа заебаните бројки!
се мачев два саата додека го слушнам што вика и на крај успеав со максимална концетрација-тој кажува три работи кои се нацртани на ѕидот и имаат црвена боја на нив-тоа се пајакот,коњот,рацете и дрвото.
двете раце имаат 9 прсти со 9 црвено обоени нокти,дрвото има 4 црвени корења,коњот има 3 црвени копита(повеќе на жирафа личи) и пајакот има 8 црвени нозе.
манијакот што седи наземја кажува некоја комбинација(со секое лоадирање различна) пример-TREE,HORSE,SPIDER.И ти автоматски прегледуваш дрво-4 коњ-3 пајак-8 и шифрата на вратата е 438

Сеа сум до 5-та стаза не знам што да правам со музиката кај дејчето .. :)

Не ја играм сеа. Ке ја играм околу 3 саат. Тогаш ке биде поинтересно. Што фајде 7 саат е па и со изгаснато светло да седиш кога ке наслушаш надвор деца си играат уште...

за девојчето(бебето)
треба со одредено темпо да се врти во круг околу белата точка за да свири тоа музиката и бебето да продолжи да спие!

атреба да му пееш песна на микрофон .. да биде мелоди4на ,
јас ја завршиш ... мислев дека многу има :S :P

За девојчето ... треба да пееш на микрофон ?

е сега јас одбрав на стартот дека немам микрофон и затоа имам друга задача кај девојчето-не пеам!

Стварно очекував повеќе од играва, не дека е лоша али не се помочав од страв и многу бргу завршив... мислев барем сат време ќе треба да се ебавам али нишо...

Единствено кај тој лудиот напрајв скип пошо не ми одеше али сепак добра е, не викам не.

Дајте нешто друго вакво, или уште подобро список на вакви игри :vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom