Хороскоп, хороскопски знаци (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување

Што сте во хороскоп

• Вкупно гласачи
    1.383
Teja.=];3217097 напиша:
- ovenot bidekji e ognen znak isto taka simbolizira princ na volshebnite stapcinja do 30 godini podocna kral[za maskite]
simbolizira princeza na volshebnite stapcinja do 30 godini podocna kralica[za zenskite]

Ako neshto ne ti e jasno prashaj ke se obidam da razjasnam:):):)

Сакаш да кажеш дека Пепелашка била овен?

Јас лав, таа е бик. не одат баш многу заедно, или можеби може некаков компромис?:))

Јас лав, таа е бик. не одат баш многу заедно, или можеби може некаков компромис?:))

вашата врска би се одвивала вака:
mainbullDM_468x550.jpg

Биковите се срциња... многу се несмасни само... земаат чаша да ти наполнат вода и во наредните 5 минути сваќаш дека станот гори и дека единствениот излез ти е од тераса... а на 11 спрат си... инаку во главно се ок... смешковци се.

Хахахахаха, па точно е

Ти изгледа имаш само 1 пријател шо е бик...-_-

Eee...и јас сум бик..:pos2::pos2:Не горам станови инаку...А ова де со наталнава карта сосем точно се ми погоди каква сам..:jaj:

Јас РИБИ подзнак ОВЕН... Он Водолија. какви шанси имаме заедно?:kesa:

Вага и Јарец?...Не дека верувам...чисто ме занима толкувањето на форумскиве познавачи на хороскоп :)

Не верував, чисто од досада знаев да читнам некогаш, се додека мајка ми пред некое време не почна да ми чита и се почесто напишаното започна доста да се поистоветува со мојата моментална ситуација.
Не дека верувам сега којзнае колку, ама интересно ми е еднаш неделно да прочитам што пишува за мене.. обично од некој магазин или на cosmogirl.com

Инаку девица во знак, стрелец во подзнак :)

Не верувам во хороскоп.
Али...некад онака, од чиста радозналост, ќе ѕирнам во весник да читнам малце што ми прогнозирале фамозниве наши „астролози“.

Сум заборавил како се гледа подзнак... дај кажете...? бај д веј роден сум во Јуни (близнаци) :wink:

Лав (23.7 - 23.8)
bar6-l.gif
bar6.gif
bar6-r.gif
clear.gif
30 12.77%ууу машала незнаев дека волку не има :)
П.С го фаќам лавот ептен на почеток!!! 23 07 у 12:30 !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom