GavolRulz
hippopotomonstrosesquipedaliophobia
- Член од
- 23 март 2008
- Мислења
- 12.886
- Поени од реакции
- 11.997
- Локација
- Струмица
- Веб-сајт
- www.manutd.com

Ај одам да го гледам...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хостел е типично дело на Тарантино, тотално непредвидливо, напнато и многу добро направено. Баш вчера го гледав филмот и е стварно добро направен, штета што не сакам многу вакви филмови.А не ви се свиѓа Hostel? Баш е закон филмот...напнатост, крв......![]()
Ова иначе беше проект на дечки и не беше наменет за широка дистрибуција, беше снимено со аматерска камера и беше наменет само за нив (ова го имав по предметот Дигитално Видео на факултет, во кое беше поентата дека идејата е битна, не средствата). Но потоа се распространи и многу луѓе го гледаа и стана доста популарен. Го имам на CD, но после неколку неуспешни обиди за да го гледам, го зафрлив некаде и не ни планирам да го гледам сега.The Blair Witch Project
Снимен е како со домашна камера од луѓе во шума. Серка е!
П.С. Кецот!
Ова иначе беше проект на дечки и не беше наменет за широка дистрибуција, беше снимено со аматерска камера и беше наменет само за нив (ова го имав по предметот Дигитално Видео на факултет, во кое беше поентата дека идејата е битна, не средствата). Но потоа се распространи и многу луѓе го гледаа и стана доста популарен. Го имам на CD, но после неколку неуспешни обиди за да го гледам, го зафрлив некаде и не ни планирам да го гледам сега.![]()
ЃаволРулз напиша:-= Master Of Horror =-
Незнам дали е добар, сеа ќе го гледам!
![]()
ti objasnav na private shto se slu4uva nakratko vo filmot, ama najdobro e da go gledas sam taka anjdobro ke go dozivees.Deka retko gledam horori,me zainteresira site go falat filmot so Emili Roz.Moze nekoj nakrtatko da mi opise sto se rab.vo filmot!!!