Хорор филмови

Naj jaki se kultnite horori kako : Koga jagninjata ke stivnat , Odneseno so viorot, Decata od pcenkata, Pila - site delovi, Exorcism of Emily Rose, 28 weeks later, The others, I know what you did last summer, i dr.
Проверете ги па видете што е хорор, и подпрднување у гаќи.

Обожавам хорор филмови! :tv:
Ај кажете некој добар! :vozbud:

The Descent , The Mist , The Hamiltons , 30 Days Of Night .

go simnav the mist, sea ke go gledam

interesen e the mist, ima milion bubacki i ljiljaci jezivo

Еден од најдобрите хорори кои ги имам гледано ми е Darkness Falls.Од поодамна го гледав ама у тој момент баш ми се погоди.Не го гледам по втор пад да не си го расипам филингот.

пред некој ден го гледав Pulse -добро филмче :)

sum go gledal Puls, i ne mi se svigase:)

interesen e the mist, ima milion bubacki i ljiljaci jezivo

најглуп филм шо го иам глеано до сега. се ок, ама крајо ногу глуп. џабе го глеав. ми идеше да ги убијам сите во собата за да ги спасам од патењето и да не си велат дека потрошиле 2 сати за џабе

хехехехе е да тапа заврши, сеа го симнав The Eye co Jessika Alba e, ми викаат добро хорорче

Тhe Eye siminjajte go i odma da go gledate

Naj jaki se kultnite horori kako : Koga jagninjata ke stivnat , Odneseno so viorot, Decata od pcenkata, Pila - site delovi, Exorcism of Emily Rose, 28 weeks later, The others, I know what you did last summer, i dr.
Проверете ги па видете што е хорор, и подпрднување у гаќи.

Однесено со виорот е толку култен хорор, што полека од обичен култ преминува во религија.
Особено ми се грозоморни бркчињата на Клерк Гејбл. Откога го гледав филмот, постојано ми се случува да се разбудам, во сред ноќ, облеан со пот. Веднаш, махинално си го допирам лицето и откако ќе се уверам дека не ми израснале такви, си продолжувам мирно да спијам како Мечето Ушко.

брат вчера го глеадав филмот, абе ок имаше нешто страшно, ама како може таа бабата да лето низ куката ?? тоа ми беше ептен тапа

Еден од најдобрите хорори кои ги имам гледано ми е Darkness Falls.Од поодамна го гледав ама у тој момент баш ми се погоди.Не го гледам по втор пад да не си го расипам филингот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom