Хорор филмови

Vi preporacuvam da ne go gledate "The Eye", mene mi bese epten strasen (ali so da praam, sakam da gleam horori). Inace e dobar film, kineski ili japonski (not sure) so interesna prikazna.

po moe mislenje najdobar horror film e Dog Soldier

постарите фимови беа хит: fredi:ija: закон се!!!

Auuuuuuufff.strav mi e!..neam sansi..imam gledano 3 horori u zivot od koi 2 u kino(The ring i Egzorcizmot na Emili Rouz)..i ne gledam ikogas veke!Nema sansi!!!:(

Epa ajde i jas da preporacam eden stvarno dobar horror drzi vo neizvesnost dodeka gledas se vika STAY ALIVE gledajte go nema da se pokaete!

Auuuuuuufff.strav mi e!..neam sansi..imam gledano 3 horori u zivot od koi 2 u kino(The ring i Egzorcizmot na Emili Rouz)..i ne gledam ikogas veke!Nema sansi!!!:(

haha i ja go gleav ring u kino ..lele kolku e zaeban da go gleas u kino..

Ring
Riing 2

Wrong turn 2

The reaping.. Thriller/horor
a da i 1408 zakon filmce :)

Според мене, најстрашен филм е Истерувач на ѓаволот I( The Exorcist I). Морат да си признам дека не можев да заспијам, ми се чинеше дека момичено спијат до мене хаха. Имам многу хорори гледано ама ко овај... А најгадна сцена ми е кога момичето ке оди превртена по скали со крв во устата.

Според мене, најстрашен филм е Истерувач на ѓаволот I( The Exorcist I). Морат да си признам дека не можев да заспијам, ми се чинеше дека момичено спијат до мене хаха. Имам многу хорори гледано ама ко овај... А најгадна сцена ми е кога момичето ке оди превртена по скали со крв во устата.

Незнам што ќе си помислиш, ама ја на тој филм се имам дрецкано од смеа.. :tapp:
Досега нема филм што ме уплашил.. а од хорориве ги поштувам:
- Saw I,II,III
- The Exorcism of Emily Rose.
- 1408
- The Shining
- Alien
- AVP
- од Final Destination деловите, само кецот.
- The Amityville Horror
- Creep (само ради чудовиштето и мистериозноста, доста језиво)
- Species кецот.. го памти некој :)?

Акција хоррор must-see:
Underworld и Underworld Evolution

Се плашам од нив. Одкога ќе го изгледам, 3 дена потоа спијам со запалено светло

Не глеам многу хорори ама ај:
-Тексашки масакр со моторна пила, напнат, чуден и морничав:kez:
- Пила, кај овој ми се свига и психолошкиот елемент:cds:

jas nemozam da gledam horror filmovi ednostavno ne gi podnesuvam.........imam gledano samo nekolku i zatoa nemozam da vi kazam nekoi omileni....A osven toa koga bev mala i gledav imav traumi posle ne mozev da spijam pa zatoa sega ne gledam voopsto..

28 weeks later ,по гнсна хорорчина немав гледано од дамна :):)

Posledni hororki so gi gleav TOP :

1. 1408
2. Beneath
3. Catacombs
4. Identity
5. Whisper

Daj luge pisete nekoe dobro hororce, btw go ima nekoj gleano saw4 ?

Ејјј SAW I,II,III...може и не е баш хорор, више мава на психолошки моменти али каква склопена прича..уффф, ненормална работа...све си викам не може да има поболна ствар од ова, се додека не излезе наредниот и наредниот и се така....;)

ееј го глеал некој 4от дел????
Ај кажете каков ее???????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom