Хорор филмови

darkness2002-620x400.jpg

Darkness (2002 film)

А што сакаш ти во хорорите еротика,оргии :D ако не си фан на хорори имаш и други жанрови, ја не сум фан на хорори али ги гледам, мене највише ми лежат тешките трилери особено оние психолошки трилери како The Machinist и други не ми текнуваат више, а сакам и трилери со еленти на хорори како Scream 1/2/3/4 и Знам што правевте минатото лето и многу други :)

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Нема да ми смета ако начекам нешто такво :rolleyes::D

Препорака да го гледате The woman in black, интересна приказна, добра музика, одлична глума, добар британски хорор.
http://www.imdb.com/title/tt1596365/
7/10 oд мене.

the-woman-in-black.jpg

latest

Гледај го и вториот дел, не е ништо послаб од првиот... само го нема Даниел Редклиф во главната улога[DOUBLEPOST=1444747366][/DOUBLEPOST]
Значи намерно ми го препорачува да ме изремети :LOL: абе ќе го гледам ама прво да соберам дружина за страв да немам :place:

За тебе се само Frozen и Misery... Хорор-Трилери без духови, чудовишта, вампири итн. И не немора псохички да се спремаш да ги изгледаш

:kafence:

Тоа "најдобар" е дискутабилно, одличен хорор е Конжјуринг, само без сомневање има и подобри хорори од него

Во топ 10 сепак мислам дека треба да се наоѓа The Exorcist.
Единствена „мана" му е што денес не би бил контроверзен, затоа што ставање крст во полов орган во 2015 е еднакво на „погледнете што направи ова мало девојче: фото + видео"

Исто така и Don't Look Now е :cuc:

Во топ 10 сепак мислам дека треба да се наоѓа The Exorcist.
Единствена „мана" му е што денес не би бил контроверзен, затоа што ставање крст во полов орган во 2015 е еднакво на „погледнете што направи ова мало девојче: фото + видео"

Исто така и Don't Look Now е :cuc:

Крајот тука во филмот направи во иста вечер два пати да го сонувам тој створот :D Толку многу ми мавнал во тоа потсвеста (валјда по Фројд ако се ојт) шо во разни соништа ми дојде. Јачина од филм.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom