Хорда или Алианса

• Креатор на темата Креатор на темата DarkCore^
  • Време на започнување Време на започнување

Алианса или Хорда

• Вкупно гласачи
    220
во новиот патч ке има префрлање на од хорда во алијанса и обратно :) ! на пример си бил ундеад роуг.. сеа можеш хуман или најт елф или гном и слично :)

Да, и ја гледав нешто околу тоа.

Прашањето ми беше, колку пати ќе може да се направи тоа? xD

Ваљда ќе биде + опција од character recustimisation.

мислам дека ке биде со плаќање.. :)

Pa normalno deka ke bide posle TBC Blizzard se poveke i poveke se vlaznat za pari
iskreno prekinav da igram so Wotlk mi se gadi vise od WoW
go snema stariot smek od vanilla
sve se izmeni i mesto da balansiraat oni tersene
a za "preteskive" raids da ne praam muabet

Ја играм хорда али аллу мн ми се приглупи.... едино дварф е добро.. ја незнам шо е толку интересно гноме? или најт елф,дранеи,хјуман..аллу ми згадија уше поише по клипов

И ја поише поштуем Хорда, али морав да се стаам Алијанса зашто ептен сакав паладин да играм.

...Алиансе.Најдобри са.Најубаи са.Поинтересни са и + поубај са на изглед.Најт Елфите ми са омилени.:pipi:

Зарем некој клип на ЈуТуб да ми смени мислење за мојот карактер? Аман де.

И ја поише поштуем Хорда, али морав да се стаам Алијанса зашто ептен сакав паладин да играм.

Па што не си почнал хорда,б-елф ти е најдобар паладин досега т.е. анти кастер класа.Така да со Драенеи или Хуман или Дворф нема ниеден кастер да отепаш без racial од б-елф.

Па што не си почнал хорда,б-елф ти е најдобар паладин досега т.е. анти кастер класа.Така да со Драенеи или Хуман или Дворф нема ниеден кастер да отепаш без racial од б-елф.

Сигурно дечкото го креирал и играл карактерот во времето на ванила вов. Ги немаше тогаш блод елфојте, како шо ги немаше ни дранеите кај алијансата. Фактички хордата немаше Паладини, а алијансата немаше Шамани.

Во врска со racial-ите премногу си пристрасен:smir:
Хјуманот моментално е убедливо најдобра раса за играње. Има +3 expetise на Sword и Mace, добива +10% репутација, +3% спирит, пасивен Stealth detection и најважното Every Man for Himself : Removes all movement impairing effects and all effects which cause loss of control of your character.
Наспроти ова Блод Елфот има 2 секунди сајленс, кој исто така има една мана, 8 yard radius. После имаш +10 енчантинг скил шо е буквално бескорисно во пвп и 2% Magic Resistance.

Дали си свесен дека со тој скил од б-елф имаш време да окркаш 4-5к крит од ретри пала?Исто дали си свесен дека со хуман паладин нема ниеден кастер да отепаш или ќе се помачиш,или уште помалку прист ќе отепаш и дали знаеш дека со добра игра го оставаш приест без мана токму поради тој расиалот на б-елф паладините.Дивине Плеа и Аркане Торент ти се 2те најмоќни оружја против кастер класите па и помага претерано многу против прист.Ова ти го кажувам од мое искуство,се тепав со приест во танарис го оставив без мана и на крај краева ми искористи пристот мана напивка и така загинав инаку готов беше.Значи сакам да кажам дека освен со Џаџменти полниш мана со Дивине плеа и расиалот на б-елфот и плус расиалот ти доагја како 3т стун.Па ај сеа ти види.А за се друго како успорување и слично имаш cleanse и hands of freedom.

Суициден ... ти се пријателе само за Моб или некое Нпц да те стаат у играта :toe: :tv::tv:

lol exlexmk =))))) btw zavisi so igras ako igrash horda pvp kaster ili rog treba da idesh undead i tako dalje

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom