Шкорпион
Corvus oculum corvi non eruit?
Ти очигледно не ме сфаќаш. Не се мачам јас ништо. Мене искрено многу ми е гајле пошто според мене сите права што треба да му следуваат на една нормална личност ги имаме.
Ги имаш ти, не и други. Врти-сучи, до истиот заклучк се доаѓа. Со негирање не си оди.
Што тоа докажува освем дека тие хетеросекусални двојки имаат род кој е генетски згрешен и понатака неможе да се репродуцира и ке измури како таков. Значи слепа улица.Така да не ти ја гледам поентата во тоа што сакаш да докажиш. Истите тие хетеросексуални двојки можат да имаат род со други генетски деформации или грешки па да имаат мртвородено дете, пород со вродена мана и да не набројувам. Но какви се децата на маж со маж или жена со жена. Можат природно да се размножуваат со љубениот партнер од ист пол. Не би рекол. Е тука е заштитониот механизам на природата.
Не, освен ако не е дијагностицирана стерилност. Сите имаме оплодувачка сперма, и многу хомосексуалци имаат свои деца во позер-бракови (каде глумат хетеросексуалци, ради генијалци као тебе). Значи никаков заштитен механизам, никаков индикатор за било што. Ти си првиот на кој му текнало тоа? Немаше до сега некој да го докаже твоето? Затоа што тресеш безвезе, затоа не е општ факт.