Хомосексуално самодискриминирање

• Креатор на темата Креатор на темата Dolphin
  • Време на започнување Време на започнување
:raz:

Гледајки со какви недоквакани хетеро-специмени имаме секојдневно работа, автодискриминацијата и не е така лоша ствар. Како пеницилинче против грип! И за хомо и хетеро грипот има различна терапија! Да да : тоа ќе е. Кога Злочка ќе стави стетоскоп на хомо, се слуша “Глуб“. А кога ќе стави на хетеро се слуша “Глуб глуб“... Тоа се вика хомосексуална и хетеросексуална стетоскопија. Или АУСКУЛТАЦИЈА (она де : кога жената ќе ти брцне прст у г’с - те палпира т.е. опипува за да види кај ти е хетероџендерската ЏИ-СПОТКА). Бреј : ќе ме биде за еќим! :je:

Интересна ствар : ме интересира дали за сите се аплицира тоа. :raz:

P.S. Мачоменското срце лупа-трупа на ваков начин : “ГЛУП ГЛУП“. Тахикардија :toe:

Ти си болен, човеку! Или длабоко исфрустриран, или разочаран од некого... Злоставуван како дете, можеби?

Дај бе мајке ти, не биди оток!??
Само за тебе (океј, не е само за тебе, и други примероци има) на форумов е забавно и потребно да се сере наоколу и масовно за сексуалниот живот на другите!
Грешко на природатата, патетична! Се читаш ли што зборуваш, кретену?
Не, не сум геј и не сум би, ептен сум хетеро, ама ми се повраќа од самата помисла дека и ти се вбројуваш во човечкиот род.
Сега звучиш како оние агресивните милитантни педеришта,глумат жртви а тепаат хетеро мажи кај ќе стигнат затоа што овие кобајаги ги погледнале накосо! Ти си злоставуван како дете не Dolphin,тој убаво си го елаборираше своето мислење а ти веднаш со дрвја и камења,абе ти што се замислуваш кој си?
Така се води дебата,се разменуваат мислења? Ги нарекол гејовите грешка па што? Тоа е демократско право на секој,твоето мислење и одговор да не се поарни случајно? Ме потсети на еден мој бивши другар кој беше чист его-манијак и трол невиден,за среќа се исели од државава

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom